Βαθμολογία

Οι «κυανόλευκοι» αριθμοί κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory στη 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ηττήθηκε, όμως οι διοικούντες έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα, η οποία ήταν άκρως αρνητική σε μερικές φάσεις.

Οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Παπανικολόπουλου «πάλεψαν» πολύ ως και την παράταση (88-91), όμως δεν κατάφεραν να σημειώσουν την πέμπτη νίκη στο ενεργητικό τους, μη διπλασιάζοντας τις νίκες με τον «Δικέφαλο» στο φετινό πρωτάθλημα.

Στα στατιστικά του αγώνα, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζέρι Σμιθ με 27 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ, αλλά μόλις μία ασίστ.

Την καταπληκτική απόδοση του Αμερικανού ακολούθησε ο Μπράντον Ρας, με 16 πόντους και έξι ριμπάουντ, κάνοντας ένα μοναδικό πρώτο ημίχρονο. Συμπαραστάτης των δύο ήταν ο Κεν Μπράουν με 13 πόντους δύο ριμπάουντ και πέντε ασίστ, φανερώνοντας άλλη μία εβδομάδα την ομαδικότητα του.

Να σημειωθεί πως ο Ντέβον Ουάσιγκντον που ήρθε πρόσφατα στην ομάδα μας, κατάφερε να πετύχει 11 πόντους με πέντε ριμπάουντ, δείχνοντας ότι προσαρμόστηκε άμεσα στις απαιτήσεις του προπονητή και του συνόλου. Η επόμενη φορά που θα καταγραφούν τόσοι διακριθέντες από την ομάδα μας σε ένα ματς, ας ελπίσουμε πως θα έρθει η νίκη, η οποία θα είναι «χρυσάφι» για την παραμονή στη Basket League.