Βαθμολογία

«Παρθενική» συμμετοχή στην αποστολή της Εθνικής για τον Παπαδάκη

H Εθνική Ελλάδος αναχώρησε ήδη για τη Ρίγα της Λετονίας, όπου θα πάρει μέρος στο τελευταίο παράθυρο της προκριματικής φάσης του Eurobasket 2022.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή στη σπουδαία διοργάνωση, θα αντιμετωπίσει τη Βοσνία Ερζεγοβίνη (20/2, 16.30) και τη Λετονία (22/2, 19.30) στους αγώνες με τους οποίους θα ολοκληρωθεί ο όμιλος.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory πέραν από το ενδιαφέρον που δείχνουν για την Εθνική ομάδα σε γενικότερο πλαίσιο, τη δεδομένη στιγμή περιμένουν με αγωνία τα δύο ματς, καθώς στη χώρα της Βαλτικής ταξίδεψε και ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης, ο οποίος θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην καριέρα του στις υποχρεώσεις της «γαλανόλευκης».

Ο φιλόδοξος guard υποβλήθηκε στα απαραίτητα τεστ για τον Covid-19 με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά, έτσι ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή στη Ρίγα, φτάνοντας με απόλυτη ασφάλεια.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Παπαδάκη στην επίσημη σελίδα της ΕΟΚ:

«Άκουσα από κάποιους να μιλάνε μεταξύ σοβαρού και αστείου για... περιπέτεια, ακόμα και ταλαιπωρία λόγω του ξαφνικού της κλήσης και όλων όσων έπρεπε να κάνω μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά από μένα οι μόνες λέξεις που θα ακούσετε είναι τιμή και χαρά», τόνισε ο Παπαδάκης κατά την άφιξή του στη Λετονία και πρόσθεσε: «Πραγματικά από την ώρα που ενημερώθηκα για την κλήση το μόνο που με ένοιαζε ήταν να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες και να μπορέσω να είμαι μαζί με την ομάδα. Ήταν από τα πιο ευχάριστα... ξαφνικά πράγματα που μου έχουν συμβεί και τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι να μπω στο κλίμα και να είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι μου ζητηθεί».

Η σύνθεση της Εθνικής ομάδας:
Βασίλης Καββαδάς
Δημήτρης Κακλαμανάκης
Ζώης Καράμπελας
Δημήτρης Κατσίβελης
Γιάννης Κουζέλογλου
Βαγγέλης Μαργαρίτης
Βασίλης Μουράτος
Δημήτρης Μωραϊτης
Kωνσταντίνος Παπαδάκης
Χρήστος Σαλούστρος
Βασίλης Τολιόπουλος
Γιώργος Τσαλμπούρης
Νίκος Χουγκάζ
Λίνος Χρυσικόπουλος

Προπονητής: Θανάσης Σκουρτόπουλος
Β. Προπονητές: Γιάννης Ελευθεριάδης, Γιάννης Καλαμπόκης
Γυμναστής: Γιάννης Παπαγεωργίου
Γιατρός: Χάρης Βουλγαρόπουλος
Φυσιοθεραπευτής: Βαγγέλης Σβίγγος
Φροντιστής: Ανδρέας Φραντζέσκος
Αρχηγός αποστολής: Παναγιώτης Τσαγκρώνης
Manager: Κώστας Κώτσης
Covid19 Manager: Σοφία Κλιγκοπούλου
Παρατηρητής Υγειονομικής Επιτροπής FIBA: Κώστας Παρίσης.

Καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδος, 
Καλή επιτυχία Κώστα».