Βαθμολογία

Μέτρησε δυνάμεις ενάντια στον Ολυμπιακό, έχοντας απουσίες

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το φιλικό παιχνίδι της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory με τον Ολυμπιακό για τα «Monday's Game Night Against Covid-19» στο ΣΕΦ, το βράδυ της Δευτέρας (8/2), δύο ημέρες μετά το τέλος του επίσημου αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών.

Οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Παπανικολόπουλου παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, έχοντας στο δυναμικό τους, τον κορμό των Ελλήνων καλαθοσφαιριστών και τον Ουές Γουόσπαν που κατέφτασε πρόσφατα στην πόλη μας, για να ενισχύσει την ομάδα μας. 

Ο Ολυμπιακός «πάτησε» παρκέ με αρκετές απουσίες βασικών παικτών. Πέραν των Βεζένκοβ και Παπανικολάου, που έμειναν στα «πιτς», εκτός από τη φιλική αναμέτρηση ήταν επίσης οι Σπανούλης, Σλούκας και Πρίντεζης. Ο συγκεκριμένος φιλικός αγώνας ήταν ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς σήμερα (8/2) συμπληρώθηκαν σαράντα χρόνια από την ημέρα, που 21 φίλοι των ερυθρολεύκων άφησαν την τελευταία τους πνοή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε αγώνα ποδοσφαίρου. Πριν την έναρξη του ματς, «κρατήθηκε» ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων.

Το τελικό σκορ του αγώνα ελάχιστη σημασία έχει, όμως για το τυπικό του πράγματος, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν μπροστά στο ημίχρονο με 48-33, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89-61 με τον Γουόσπαν (7π.) να ξεχωρίζει στη δεύτερη συμμετοχή του (σ.σ. έστω και ανεπίσημη) με την ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory. Να σημειωθεί ότι το ανεπίσημο παιχνίδι, η ομάδα μας ξεπέρασε το 50% στην ευστοχία των διπόντων με 12/23 προσπάθειες των παικτών μας.

Τα δεκάλεπτα: 17-19, 48-33, 70-52, 89-61.

Οι πόντοι:

ΚΑΕ Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Νικολαΐδης 6, Λαρεντζάκης 7 (1), Μάρτιν 6, Ζαν Σαρλ 9 (1), ΜακΚίσικ 9 (1), Χάρισον 5 (1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Χαραλαμπόπουλος 14 (3/4 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Κολοβέρος 11 (1), Σκουλίδας (3 ασίστ), Τζένκινς 2, Έλις 8 (4/4 δίποντα, 3 ριμπάουντ), Χρηστίδης 13 (3/3 δίποντα, 6/8 βολές).

KAE Λάρισα Bread Factory (Παπανικολόπουλος): Γουόσπαν 7, Μούρτος 9 (1), Σπυρόπουλος 8 (1), Παπαδάκης 9 (0/4 τρίποντα, 5 ασίστ, 5 λάθη), Γκόρντον 7 (6 ριμπάουντ), Μόσιαλος, Κώττας 5, Καμάρας 9 (3/6 τρίποντα), Τσιούλκας, Καμπερίδης 7 (1).

Τα ομαδικά στατιστικά:

Ολυμπιακός: 24/35 δίποντα, 8/20 τρίποντα, 17/21 βολές, 30 ριμπάουντ (22+8), 20 ασίστ, 10 λάθη, 8 κλεψίματα.
ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory: 12/23 δίποντα, 6/17 τρίποντα, 19/28 βολές, 26 ριμπάουντ (20+6), 11 ασίστ, 25 λάθη, 4 κλεψίματα.

Οι δωρεές της ΚΑΕ Ολυμπιακός: 

Η ουσία αυτών των αγώνων είναι η ενίσχυση όσων έχουν ανάγκη, μέσα από δωρεές που κάνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

* Στην αποψινή (8/2) αναμέτρηση, οι ερυθρόλευκοι παρέδωσαν στον διευθυντή της Πανεπιστημιακής καρδιολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου, στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, στον Γρηγόρη Βλαχάκη, υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου.

* Πέραν αυτών, παρέδωσαν στην Δήμητρα Καλαντώνη, Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΑΜΚΕ «ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ», 3.000 μάσκες για τις ανάγκες του προσωπικού του Οργανισμού. Εξάλλου, στην μνήμη των 21 θυμάτων της Θύρας 7, ο Γιώργος Πρίντεζης, παρέδωσε στον Ηλία Γουζούαση, Διοικητή του Τζάνειου Νοσοκομείου στο οποίο και είχαν μεταφερθεί εκείνες τις δύσκολες ώρες τα περισσότερα από τα θύματα, μάσκες μιας χρήσης για τις ανάγκες του προσωπικού του νοσοκομείου.

* Παράλληλα, βράβευσαν τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Λάρισας, Θοδωρή Ριζούλη, για τη συμμετοχή της ομάδας του στο πλαίσιο του Monday Night Against Covid-19.

Η βράβευση του Θεόδωρου Ριζούλη από την ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης βράβευσε τον Θεόδωρο Ριζούλη, Πρόεδρο και Μεγαλομέτοχο της @LARISABC1 για τη συμμετοχή της ομάδας του στο πλαίσιο των αγώνων bwin Monday Night Against Covid-19. #TogetherWeFightAgainstCovid #WeAreOlympiacos pic.twitter.com/cHH6QSA1EG

— Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) February 8, 2021