Βαθμολογία

Με όλες τις επιλογές στην Πάτρα

Η αποστολή της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory βρίσκεται ήδη στην πόλη της Πάτρας, για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, με αντίπαλο τον Προμηθέα (6/2/2021 - 17:00).

Οι «κυανόλευκοι» στην πρώτη εβδομάδα δίχως τον Τζέιμς Ουέμπ μέσα στο πρόγραμμα των προπονήσεων, προετοιμάστηκαν κατάλληλα για να αντιμετωπίσουν ένα ποιοτικό σύνολο που βρίσκει συνεχώς καλύτερα πατήματα μέσα στο «μαραθώνιο», επιθυμώντας να... «τρυπώσει» στις μεγάλες δυνάμεις της ελληνικής καλαθοσφαίρισης. 

Οι καλαθοσφαιριστές του Νίκου Παπανικολόπουλου γνωρίζουν ότι το «εμπόδιο» είναι ιδιαίτερα δύσκολο, όμως αναμένεται να τα δώσουν όλα για να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θετικό είναι το γεγονός ότι κανείς από το έμψυχο δυναμικό δε βρίσκεται εκτός πλάνων, με τον κόουτς να παίρνει όλους τους παίκτες μαζί του, αποφασίζοντας την τελευταία στιγμή ποιον θα αφήσει εκτός της τελικής δωδεκάδας που θα «μονομαχήσει» στο παρκέ του «Δημήτρης Τόφαλος».

Τέλος, ο Wesley Lamar Washpun θα πάρει χρόνο συμμετοχής βοηθώντας τα μέγιστα στην περιφέρεια, έτσι ώστε να πάρουν ανάσες οι Μπράουν και Σμιθ, για να μπορέσουν να προσφέρουν ουσία στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι αριθμοί πριν τον αγώνα:

* Η Λάρισα Bread Factory με τα τρία πρώτα εύστοχα τρίποντα της θα γίνει η πρώτη που θα φτάσει τα 150 στη φετινή Stoiximan Basket League. Σημειώνει κατά μέσο όρο 11,31, 1,77 περισσότερα από το Λαύριο Megabolt που ακολουθεί στην ίδια λίστα.

*Η θεσσαλική ομάδα είναι και η μόνη που εκτελεί με 40%+ στη φετινή Stoiximan Basket League, έχοντας 41,88%.

* Με παίκτες που ψάχνουν το «ένας εναντίον ενός», η Λάρισα Bread Factory περιορίζεται σε έναν μέσο όρο 13,92 ασίστ που είναι ο δεύτερος μικρότερος της Stoiximan Basket League, πάνω μόνο από εκείνον του Άρη (13,17).