Βαθμολογία

ΚΑΕ Λάρισα - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η συνέντευξη Τύπου

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory μπορεί να ηττήθηκε (89-98) στη 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ωστόσο, πραγματοποίησε μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, τον οποίον και δυσκόλεψε για αρκετό χρονικό διάστημα του αγώνα.

Η συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών:

Όντεντ Κάτας (Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ):  «Δεν είχαμε επιθετικά προβλήματα, καθώς κρατήσαμε την ροή του αγώνα και τον τρόπο που θέλαμε να παίξουμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Στην άμυνά μας από την άλλη, είχαμε κάποια θέματα, τα οποία δεν μπορέσαμε να τα λύσουμε. Περιμένω περισσότερα από τους παίκτες μου σ’ αυτό το κομμάτι». 

Για τους Παπαγιάννη - Παπαπέτρου: «Δε γνωρίζουμε πότε θα επανέλθουν οι Παπαγιάννης - Παπαπέτρου». 

Για το ρόστερ: «Στόχος μου είναι να χρησιμοποιώ όλο το ρόστερ, διότι έχουμε ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα. Δεν διαχωρίζω τους παίκτες μου σε βασικούς και αναπληρωματικούς και απλά ζητάω υπευθυνότητα απ’ όλους».

Νίκος Παπανικολόπουλος (ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory): «Το πρόβλημα είναι, ειδικά με τον Παναθηναϊκό που αλλάζει το τέμπο του παιχνιδιού και πάει σε περισσότερες κατοχές, είναι ότι αν δεν παίξεις άμυνα και δεν δείξεις σκληρότητα στο ματς δεν μπορείς να ακολουθήσεις ένα τέτοιο ροτέισιον.

Ο αντίπαλός μας είχε περισσότερες δυνάμεις στο τέταρτο δεκάλεπτο, ενώ εμείς υποπέσαμε σε σημαντικά λάθη. Έχω την εντύπωση ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο όταν βάλαμε τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι και τους αφήσαμε ένα σκορ κοντά στους 50 πόντους και μάλιστα, με τέτοια στατιστικά.

Ήταν δύσκολο να ακολουθήσεις στο σκορ στη συνέχεια. Το θέμα με την ομάδα μας είναι να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ του αμυντικού και του επιθετικού κομματιού. Στην αναμέτρηση με το Λαύριο είχαμε ένα πολύ καλό αμυντικό κομμάτι, με σημαντική προσήλωση και δεν είχαμε «μπάλανς» με την επίθεση. Αντίθετα, σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι στην επίθεση, ενώ στην άμυνα δώσαμε το εύκολο δίποντο με 70%, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και το εύκολο τρίποντο. Τους τα δώσαμε όλα».