Βαθμολογία

Όλοι διαθέσιμοι - Άκυρο το φιλικό

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory αφήνει πίσω τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, ο οποίος ολοκληρώθηκε με τρεις νίκες (ΠΑΟΚ εκτός, Μεσολόγγι εντός, Προμηθέας εντός) και οκτώ ήττες, μία συγκομιδή που σίγουρα δεν αφήνει ικανοποιημένη τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες.

Οι «κυανόλευκοι» ύστερα από ένα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα με πολλά παιχνίδια μαζεμένα, θα ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και θα υποδεχτούν τον Παναθηναϊκό στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος έχει στη διάθεση του αρκετές ημέρες για να προετοιμάσει το σύνολο του, ενόψει των επερχόμενων προκλήσεων που είναι αρκετές και ιδιαίτερα κρίσιμες για την οριοθέτηση των στόχων της ομάδας μας.

Ο φιλόδοξος κόουτς την Τετάρτη (13/1) παρατήρησε όλους τους καλαθοσφαιριστές μας να έχουν διάθεση στην προπόνηση και να μην αντιμετωπίζουν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Να σημειωθεί ότι ο Τζέρι Σμιθ συμμετείχε κανονικά στο μεγαλύτερο «κομμάτι» του προγράμματος, όμως προς το τέλος πήρε ανάσες στα πλαίσια της αποθεραπείας, διότι τις τελευταίες εβδομάδες πήρε αρκετό αγωνιστικό βάρος στις πλάτες του και η κούραση ήταν εμφανέστατη.

Άκυρο το φιλικό:

Τις προηγούμενες ώρες υπήρχε «μεγάλη» πιθανότητα η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory να δώσει ένα δυνατό φιλικό στην έδρα της, ωστόσο, ο Ηρακλής που έδειχνε έτοιμος να έρθει στη Λάρισα, άλλαξε γνώμη, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το φιλικό.

Η τεχνική ηγεσία δε σκέφτεται να αναζητήσει τον επόμενο αντίπαλο, άρα η ομάδα μας πηγαίνει με ζεσταμένες «μηχανές» για την εντός έδρας δοκιμασία με τον πρωταθλητή Ελλάδος, η οποία θα διεξαχθεί το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου.