Βαθμολογία

Ριζούλης: «Ο Γουέμπ θα μείνει στην Λάρισα»!

Ο «ισχυρός άνδρας» της Λάρισας Θόδωρος Ριζούλης ξεκαθάρισε στο OnSports ότι ο Τζέιμς Γουέμπ δεν θα πάει τελικά στην Παρτιζάν

Συναγερμός σήμανε τις τελευταίες ημέρες την Λάρισα, καθώς ο Τζέιμς Γουέμπ έγινε αποδέκτης πρότασης από την Παρτιζάν, κάτι που αποκάλυψε πρώτο το OnSports, γεγονός που θα δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα, όσον αφορά την αντικατάσταση του.

Τελικά, ο «ισχυρός άνδρας» της Θεσσαλικής ομάδας Θόδωρος Ριζούλης, βάζει τέλος στο ενδεχόμενο φυγής, μιλώντας στο OnSports!

«Ήρθε μια πρόταση για τον παίκτη ύψους 40.000 δολαρίων για να τον παραχωρήσουμε, όμως, ο Γουέμπ δεν θα πάει πουθενά θα μείνει στην ομάδα!» ξεκαθαρίζει ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, βάζοντας τελεία και παύλα στα σενάρια αποχώρησης του.

«Μίλησα με τον παίκτη και είδα ότι εδώ είναι ευχαριστημένος, η προσέγγιση που του έγινε από την ομάδα δεν του άρεσε, το ίδιο συνέβη και με εμάς στις συζητήσεις, με συνέπεια να μην προχωρήσει το θέμα της παραχώρησης του» συνεχίζει ο Θοδωρής

Ριζούλης και συμπληρώνει: «Αφήσαμε όμως μερικές ημέρες να δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα, γιατί θέλαμε να δούμε τι θέλει να κάνει ο παίκτης. Αν το μυαλό του είχε… χαλάσει, τότε θα ήταν δύσκολο να τον κρατήσουμε. Όμως, από τη στιγμή που ήταν ευχαριστημένος και δεν ήθελε να φύγει, τότε κλείσαμε το ζήτημα και προχωράμε κανονικά.

Τώρα αν έρθει αργότερα κάποια άλλη πρόταση δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Πάντως, για την ώρα δεν υπάρχει πλέον κανένα θέμα, ο Γουέμπ μένει στην ομάδα».

Πλέον, οι Θεσσαλοί ασχολούνται μόνο με το θέμα της αντικατάστασης του Ντέβιον Μπέρι, ο οποίος ήρθε τελευταίος, αλλά δεν μπόρεσε να αφομοιωθεί από την υπόλοιπη ομάδα.

«Αναζητούμε έναν παίκτη για την θέση του Μπέρι, ψάχνουμε αλλά ακόμη δεν έχουμε κάτι, θέλει υπομονή γιατί όπως είδαμε και στην περίπτωση του Μπέρι μπορεί να πάρεις έναν παίκτη και να μην «κολλήσει» με την υπόλοιπη ομάδα» κατέληξε ο διοικητικός ηγέτης της Λάρισας.