Βαθμολογία

ΚΑΕ Λάρισα - Προμηθέας Πατρών: Η συνέντευξη Τύπου

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory έκανε μία μνημειώδης ανατροπή (85-81) με αντίπαλο τον Προμηθέα Πατρών στην εξ αναβολής αναμέτρηση της Stoiximan Basket League για την τρίτη αγωνιστική. Ο Νίκος Παπανικολόπουλος όπως είναι απόλυτα λογικό ήταν χαρούμενος για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα που ανεβάζει την ομάδα μας (3-7) στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Η συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών:

Μάκης Γιατράς (Προμηθέας Πατρών): «Η Λάρισα κυνήγησε το παιχνίδι, έδειξε ότι το ήθελε πολύ και ήταν επιθετική. Πέτυχε μεγάλα σουτ, κινήθηκε δυνατά στα ριμπάουντ αφού πήρε σχεδόν τα διπλάσια. Εμείς σταματήσαμε να παίζουμε και έτσι, χάσαμε ένα παιχνίδι. Καλή συνέχεια στη Λάρισα και εμείς προχωράμε στους επόμενους αγώνες».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: «Καλώς ή κακώς, εγώ τα λέω πριν γίνουν. Βρισκόμαστε σε ένα στάδιο προετοιμασίας, δεδομένου ότι ήρθαν νέοι παίκτες. Θα μπορώ να πω πολλά για το παιχνίδι αλλά θέλω να μείνω στο αγωνιστικό κομμάτι. Για να χαθεί η αυτοσυγκέντρωσή μας και να γίνουν αυτά που έγιναν, συνέβησαν ορισμένα πράγματα. Είμαστε στεναχωρημένοι, διότι η ομάδα έκανε μια καλή εμφάνιση σε ένα μεγάλο διάστημα. Εξαιτίας ενός «νεκρού» διαστήματος ήρθε η ανατροπή. Είναι μια ήττα που μας στεναχώρησε αρκετά».

Νίκος Παπανικολόπουλος (ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory): «Συγχαρητήρια στα παιδιά, τα οποία προσπάθησαν και στα 40 λεπτά του αγώνα. Νομίζω ότι ξεκίνησε ένα ισορροπημένο ματς, το οποίο και το ελέγχαμε στα πρώτα 1-15 λεπτά. Άλλαξε ο ρυθμός στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, όπου ο Μίλερ με τον Τζεράι Γκραντ μας δημιούργησε προβλήματα. Όλα αυτά τα παιχνίδια με ένα – δύο σουτ «γυρνάνε» και έτσι, όταν μπήκαμε στο ρυθμό του παιχνιδιού υπήρξαν οι σωστές αποφάσεις με τους σωστούς παίκτες».

Για τον Γκόρντον: «Φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο, που όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται και καλύτερος. Ελπίζω και εμείς να δείξουμε βελτίωση. Η προσπάθεια των παιδιών είναι σημαντική και συνεχίζουμε για το παιχνίδι της προσεχής Δευτέρας με το Λαύριο. Ο Γκόρντον είναι ο παίκτης που μας έλειπε, γι’ αυτό και τον αποκτήσαμε. Δεν ψάχνουμε αυτή τη στιγμή για σωτήρες, αλλά για παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα».