Βαθμολογία

Προετοιμασία σε τεχνικό και ψυχολογικό επίπεδο

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ηττήθηκε μέσα στην έδρα του Ηρακλή για τη δέκατη (10η) αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ωστόσο, οδεύει προς την εξ αναβολής «μάχη» με τον Προμηθέα Πατρών (Τετάρτη 6/1 - 17:00), δίχως λαβωμένο το ηθικό.

Η εικόνα του συνόλου φανερώνει θετικά στοιχεία σε άμυνα και επίθεση, τα οποία αναζητούν τη διάρκεια, για να φτάσει η ομάδα σε ένα σερί νικών που θα της προσφέρει «ανάσες» στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος στο πρώτο ματς του 2021 εντόπισε τα λάθη που έγιναν μέσα στο Ιβανώφειο και στις προπονήσεις της Δευτέρας (4/1) φρόντισε να δουλευτούν από τους καλαθοσφαιριστές μας, με προσήλωση στην τακτική, αλλά και στο ψυχολογικό «κομμάτι», το οποίο παίζει το ρόλο του.

Για την εξ αναβολής αναμέτρηση της τρίτης (3η) στροφής του «μαραθωνίου» δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, με το τεχνικό επιτελείο να προετοιμάζει την ομάδα έχοντας στο μυαλό μόνο την επικράτηση, έτσι ώστε να σημειωθεί αναρρίχηση στη βαθμολογία, αλλά και να «κρατηθεί» ο Προμηθέας Πατρών στην τελευταία θέση.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει για την Τρίτη (5/1) την απογευματινή προπόνηση, εκεί όπου θα συνεχιστεί η προσαρμογή των παικτών μας στο αγωνιστικό στιλ των αντιπάλων. Τέλος, να σημειωθεί ότι η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory θα βγάλει σχεδόν ολόκληρο τον Ιανουάριο μέσα στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, καθώς θα υποδεχτεί κατά σειρά τους: Προμηθέα Πατρών, Λαύριο, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.