Βαθμολογία

Τζήμας: «Δύσκολο εμπόδιο το Περιστέρι»

Η αποστολή της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, για τον αγώνα της όγδοης αγωνιστικής στη Stoiximan Basket League, απέναντι στο ποιοτικό Περιστέρι.

Οι Γιάννης Τζήμας και Βαγγέλης Κουτσουκέρας αναμένεται να καθοδηγήσουν τους καλαθοσφαιριστές σε αυτή τη δύσκολη «μάχη» στο «Α. Παπανδρέου», με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο Γιάννης Τζήμας υπογράμμισε τα εξής για το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Βρίσκομαστε σε μία αρκετά δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας, αφού μετά τη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ ακολούθησαν δύο αρνητικά αποτελέσματα στην έδρα μας τα οποία μας προβλημάτισαν ιδιαίτερα.

Με διάθεση να ξεπεράσουμε άμεσα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τον Covid-19 και από τους τραυματισμούς, πρέπει να παλέψουμε, να βγάλουμε ενέργεια και να εμφανίσουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο στο παρκέ.

Γνωρίζουμε ότι έχουμε απέναντι ένα σύνολο που είναι γεμάτο σε όλες τις θέσεις, ενώ έχει στον πάγκο έναν εξαιρετικό προπονητή τον κ. Πεδουλάκη, άρα για εμάς αποτελεί δύσκολο εμπόδιο. Το Περιστέρι είναι πιο ξεκούραστο από εμάς, όμως καλούμαστε να εμφανίσουμε όρεξη και ομαδικότητα μέσα στον αγώνα.

Την ερχόμενη εβδομάδα με υγεία πάνω από όλα και ενότητα είμαστε υποχρεωμένοι να οδηγούσε την ομάδα πιο κοντά στις επιτυχίες και γενικότερα στους στόχους της για τη φετινή περίοδο».

Όπως είναι γνωστό, νέος τεχνικός ηγέτης της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory είναι και επίσημα ο κ. Νίκος Παπανικολόπουλος, ο οποίος θα βρεθεί στην Λάρισα τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας για να ξεκινήσει το έργο του.