Βαθμολογία

Προπόνηση με εμψυχωτική ομιλία από Νέστορα Κόμματο

Υπό την παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory, Νέστορα Κόμματου, διεξήχθη η προπόνηση της Πέμπτης (17/12) για την ομάδα μας, η οποία ήταν η πρώτη μετά την εντός έδρας αναμέτρηση εναντίον του Άρη.

Ο Νέστορας Κόμματος πριν την έναρξη του προπονητικού προγράμματος μίλησε στους καλαθοσφαιριστές, από τους οποίους ζήτησε να επιδείξουν συγκέντρωση και ζήλο για δουλειά με στόχο τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας που είναι απαραίτητη.

Αναλυτικά:

«Το ζητούμενο είναι να διορθώσουμε τα όποια λάθη κάναμε στα μέχρι τώρα παιχνίδια και να αυξήσουμε το επίπεδο, αλλά και την ποιότητα των προπονήσεων», επισήμανε ο πρόεδρος της ΚΑΕ και εξήγησε: «Προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει, απαραίτητα συστατικά αποτελούν τόσο η απόλυτη συγκέντρωση σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όσο η διάθεση και το πάθος για αδιάλειπτη δουλειά.

Αναμφισβήτητα, η oμάδα μας διαθέτει ταλέντο και ποιότητα, κάτι στο οποίο συνηγορούν και οι αντίπαλοί μας. Θεωρώ ότι ο χρόνος είναι με το μέρος μας, αρκεί σε κάθε παιχνίδι να αποδίδουμε το 101% των αγωνιστικών δυνατοτήτων.

Παράλληλα πρέπει να βλέπουμε και να αναλύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα θα ενταχθεί στην ομάδα μας και ο νέος προπονητής, με τον οποίο θέλω να δουλέψετε ακόμα πιο εντατικά και μεθοδικά». Οι Γιάννης Τζήμας και Βαγγέλης Κουτσοκέρας ανέλαβαν την εκγύμναση των καλαθοσφαιριστών ενόψει της Σαββατιάτικης (19/12) εκτός έδρας αναμέτρησης (17.00, ΕΡΤ 3 LIVE) εναντίον του Περιστερίου».