Βαθμολογία

Με Μπέρι κόντρα στον Ιωνικό Hellenic Coin

«Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι (12/12) της έβδομης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Basket League 2020-2021, με αντίπαλο τον Ιωνικό Hellenic Coin (17:00 - ERTFLIX Live SPORTS 2) που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης στη Λάρισα.

Οι «κυανόλευκοι» του Λίνου Γαβριήλ προετοιμάστηκαν σε εντατικούς ρυθμούς έπειτα από την επιστροφή τους από τη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου αντιμετώπισαν τον ΠΑΟΚ και έφτασαν σε μία σπουδαία επικράτηση που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο «μαραθώνιο» που αναμένεται συναρπαστικός.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για την εντός έδρας «μάχη» με τον Ιωνικό, που έρχεται στη Λάρισα έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 53-79 την προηγούμενη εβδομάδα.

Στα αγωνιστικά ζητήματα, ο Davion Berry που ανακοινώθηκε επίσημα τη Παρασκευή (11/12) υπολογίζεται από το τεχνικό επιτελείο μιας και «έβγαλε» κανονικά τις τελευταίες δύο προπονήσεις που συμμετείχε, φανερώνοντας αρκετή διάθεση. Το πρόγραμμα της προπόνησης μία ημέρα πριν τον αγώνα περιείχε τακτική προσαρμογή πάνω στο αγωνιστικό στιλ της ομάδας από τη Νίκαια, αλλά και προβολή video για να προσεχθούν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες από τους παίκτες.

Το δυναμικό της ομάδας: Μούρτος, Καμάρας, Τσιούλκας, Καμπερίδης, Κώττας, Παπαδάκης, Σπυρόπουλος, Μόσιαλος, Goodwin, Brown, Rush, Smith, Webb, Berry.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου:
17:00: Ηρακλής - ΑΕΚ (ΕΡΤ3 live)
KAE Λάρισα Bread Factory - Ιωνικός Hellenic Coin (EΡΤFlix Live - Sports 2)

20:00: Λαύριο Megabolt - Μεσολόγγι (ΕΡΤ3 live)

Κυριακή13 Δεκεμβρίου 2020:
16:00: ΠΑΟΚ - Άρης (ΕΡΤ3 live)
17:00: Προμηθέας Πάτρας - Κολοσσός H Hotels (EΡΤFlix Live - SPORTS 2)
20:00: ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Περιστέρι BC (ΕΡΤ3 Live).