Βαθμολογία

«Νίκη ψυχολογίας για τη δύσκολη συνέχεια»

Δηλώσεις Λίνου Γαβριήλ μετά τη μεγάλη νίκη της ΚΑΕ Λάρισα επί του ΠΑΟΚ εκτός έδρας:

«Σήμερα ξέραμε τις δυσκολίες του αγώνα. Είχαμε να παίξουμε εδώ και 35 ημέρες και χάσαμε με μεγάλη διαφορά στην Ρόδο. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ βελτιωμένος από το παιχνίδι που είχαμε παίξει στο κύπελλο, αλλά εμείς σήμερα καταφέραμε και πήραμε μία μεγάλη νίκη κυρίως σε θέματα ψυχολογίας για τη δύσκολη συνέχεια και τα συνεχόμενα παιχνίδια που έρχονται. Πλέον πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι του Σαββάτου που είναι το πλέον κρίσιμο για εμάς, που θα πρέπει να κερδίσουμε για να έχει νόημα η σημερινή μας νίκη».

Για τα μεγάλα ποσοστά ευστοχίας: «Το διήμερο που δουλέψαμε συσπειρώθηκε η ομάδα. Η διοίκηση μας στήριξε, κατάλαβε τον λόγο που δεν ήμασταν καλοί στα τελευταία ματς. Απόρροια των καλών ποσοστών είναι ότι κυκλοφορήσαμε την μπάλα, εμπιστευτήκαμε τους συμπαίκτες μας και βρήκαμε τις λύσεις, κάτι που δεν έγινε στο προηγούμενο ματς. Ακόμα και εγώ δεν περίμενα την αντίδραση που είχαμε, αλλά πίστευα ότι θα αντιδράσουμε. Δείχνουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κι άλλα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Βρήκαμε λύσεις και με τον Παπαδάκη και με τον Μούρτο που πήραν και ευκαιρίες και τις σωστές αποφάσεις. Δηλαδή πότε πρέπει να τρέξουμε, πότε να περιμένουμε, πότε να πασάρουμε».

Για την τελευταία φάση: «Ήταν σχεδιασμένη. Ο Γουέμπ είχε κάνει άλλες τρεις ίδιες φάσεις μέσα στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και στο κύπελλο και στα φιλικά παιχνίδια. Ο Σμιθ είχε βάλει πριν το μεγάλο τρίποντο και έτσι ξέραμε ότι θα είναι μαρκαρισμένος σωστά από την άμυνα του ΠΑΟΚ. Το σχεδιάσαμε και μας βγήκε».