Βαθμολογία

«Λουκέτο» στα πρωταθλήματα της ΕΟΚ

Την αναστολή των διοργανώσεων που τελούν υπό την αιγίδα της ανακοίνωσε η ΕΟΚ. «Λουκέτο» μέχρι νεοτέρας βάζουν οι διοργανώσεις που τελούν υπό την αιγίδα της ΕΟΚ. Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία, όλες οι διοργανώσεις της (πρωταθλήματα και Κύπελλα) σταματούν κάθε δραστηριότητα, μέχρι τη λήξη των μέτρων που έχει εφαρμόσει η Κυβέρνηση για την εξάλειψη του κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Δευτέρα 2/11 με σκοπό την εκτίμηση της κατάστασης που δημιουργείται στον χώρο του αθλητισμού μετά τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Με βασικό δεδομένο την απαγόρευση εισόδου στα κλειστά γυμναστήρια και συνυπολογίζοντας τον περιορισμό των μετακινήσεων αλλά και τα διαρκώς αυξανόμενα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε ομάδες, αποφασίστηκε η αναστολή όλων των διοργανώσεων που τελούνται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, πρωταθλημάτων και κυπέλλων, μέχρι την λήξη των μέτρων αυτών.

Basket League: Τότε γίνεται η 3η αγωνιστική

Το «λουκέτο» των πρωταθλημάτων της ΕΟΚ, φέρνει την 3η αγωνιστική της Basket League, το ερχόμενο σαββατοκύριακο. «Λουκέτο» μέχρι νεοτέρας βάζουν οι διοργανώσεις που τελούν υπό την αιγίδα της ΕΟΚ. Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία, όλες οι διοργανώσεις της (πρωταθλήματα και Κύπελλα) σταματούν κάθε δραστηριότητα, μέχρι τη λήξη των μέτρων που έχει εφαρμόσει η Κυβέρνηση για την εξάλειψη του κορονοϊού.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει την 3η αγωνιστική της Basket League, το ερχόμενο σαββατοκύριακό αντί για τις 14 Νοεμβρίου που ήταν προγραμματισμένη. Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-ΠΑΟΚ

Μεσολόγγι ΒΑΧΙ-Ιωνικός

Ηρακλής-Κολοσσός

Λαύριο-Άρης

Περιστέρι-ΑΕΚ

Λάρισα-Προμηθέας