Βαθμολογία

«Είναι γεγονός ότι η Λάρισα αποπνέει υγεία»

Την 3η αγωνιστική χρονιά διανύει στην Λάρισα Bread Factory ο Αναστάσης Σπυρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στο αυριανό παιχνίδι για το κύπελλο Ελλάδας εναντίον του ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης όσο και για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις.

«Είναι γεγονός ότι η Λάρισα Bread Factory αποπνέει υγεία. Είναι ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας, ένας οργανισμός που εκπροσωπεί μια ολόκληρη πόλη στα μπασκετικά δρώμενα. Η τοπική κοινωνία παραμένει δίπλα μας, διαπιστώνοντας τη δουλειά που γίνεται εντός και εκτός παρκέ, έστω κι αν διανύουμε μια δύσκολη περίοδο. Αναντίρρητα, η Λάρισα είναι μια πόλη με ιστορία και παράδοση στο μπάσκετ, εν τούτοις, τα τελευταία χρόνια έλειπε μια ομάδα, με την οποία να «δεθούν» οι φίλαθλοι.

Ο πρόεδρος, Θόδωρος Ριζούλης, συνδράμει, όλα αυτά τα χρόνια, με όλες τις δυνάμεις του προκειμένου να λειτουργούμε άρτια, ενώ σημαντική είναι η παρουσία της πετυχημένης αλυσίδας, Bread Factory, που τάσσεται αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλουμε. Θεωρώ ότι είμαι τυχερός που ανήκω στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Το κλίμα, επίσης, στην ομάδα είναι εξαιρετικό».

Αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι ο Αναστάσης Σπυρόπουλος εξήγησε ότι «πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα, όπως είναι ο Χαρίλαος Τρικούπης, η οποία ανέβηκε δίκαια στην Α1. Στόχος μας είναι να δουλεύουμε σκληρά και να βελτιωνόμαστε σε καθημερινή βάση και βέβαια, να δίνουμε σε κάθε παιχνίδι το 100% των αγωνιστικών δυνατοτήτων. Πέρα και πάνω απ’ όλα εύχομαι να έχουμε υγεία, καλή ψυχολογία και να ολοκληρωθεί ομαλά το πρωτάθλημα».