Βαθμολογία

Συμφώνησε με Μούρτο η ΚΑΕ Λάρισα

Μια ακόμα πολύ σημαντική κίνηση ολοκλήρωσε η Λάρισα Bread Factory για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι Θεσσαλοί, που έκαναν δικό τους τον Τζέρι Σμιθ και έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία με τους Κώστα Παπαδάκη και Μιχάλη Καμπερίδη, προχωρούν τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Λίνου Γαβριήλ θα έχει στο ρόστερ της την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και τον Σπύρο Μούρτο. Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως η συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα και τον παίκτη «κλείδωσε» και πλέον απομένει μόνο το τυπικό σκέλος της, που είναι η επίσημη ανακοίνωση της Λάρσιας Bread Factory.

Με την απόκτηση του έμπειρου άσου οι Θεσσαλοί ισχυροποιούν τον ελληνικό κορμό τους, με έναν παίκτη που έχει εμπειρία από την Basket League Και μπορεί να κάνει πολλές δουλειές στο παρκέ.

Άλλωστε, την τελευταία διετία, όταν και αγωνίστηκε στον Ήφαιστο Λήμνου, ο άλλοτε αρχηγός του Άρη αποτέλεσε ένα από τα «όπλα» του Σωτήρη Μανωλόπουλου. Έτσι, θα γίνει ο δεύτερος παίκτης που φόρεσε την δανέλα της ομάδας από το νησί του Αιγαίου, που θα μετακομίσει στον Κάμπο, για λογαριασμό της ομάδας του Κύπριου κόουτς.

Συν τοις άλλοις, το φλερτ ανάμεσα σε Λάρισα Bread Factory και Μούρτο κράτησε αρκετές μέρες και όπως είχε αποκαλύψει το SDNA από τις 18/08 οι δύο πλευρές βρίσκονταν κοντά σε συμφωνία. Η οποία πλέον ήρθε και ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ μετακομίζει στην πόλη της Θεσσαλία.

sdna.gr