Βαθμολογία

Λάρισα: Μένει ο Αγγέλου αν αποδεχθεί την μείωση!

Κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις στην Λάρισα, όσον αφορά το θέμα του προπονητή και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Onsports, ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι μια… ανάσα από την παραμονή του στην άκρη του πάγκου της ομάδας για άλλον ένα χρόνο!

Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια, είναι να αποδεχθεί την μείωση που του προτείνει ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Θόδωρος Ριζούλης. Ο έμπειρος τεχνικός για τη νέα χρονιά είχε ένα συμβόλαιο υψηλό για τα δεδομένα της ομάδας και εάν απαντήσει καταφατικά στην πρόταση για μια μείωση στο σύνολο των αποδοχών του, τότε θα είναι ο προπονητής της ομάδας και την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Σε αντίθετη περίπτωση την «μπαγκέτα» θα πάρει ο Λίνος Γαβριήλ, που είναι σε… αναμονή. Ο Κύπριος τεχνικός είναι η εναλλακτική πρόταση που έχει στα χέρια του ο Θόδωρος Ριζούλης και την εξετάζει προσεκτικά. Βέβαια, εφόσον αποδεχθεί την μειωμένη πρόταση ο Βαγγέλης Αγγέλου, δεν συντρέχει κανένα θέμα αλλαγής προπονητή.

Το ζήτημα του καθοδηγητή της Λάρισας αναμένεται να ολοκληρωθεί τα επόμενα 24ωρα, καθώς πρέπει να ξεκινήσει το «χτίσιμο» της ομάδας και έχει παρέλθει ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, χωρίς να έχει γίνει η παραμικρή κίνηση.