Βαθμολογία

Το συμβόλαιο με τον Αγγέλου καθυστερεί τον Γαβριήλ!

Η καθυστέρηση στο θέμα του προπονητή στην Λάρισα, προέκυψε, γιατί σύμφωνα με την πλευρά του Βαγγέλη Αγγέλου ο ίδιος έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Onsports στο συμβόλαιο που υπέγραψε πηγαίνοντας στην Λάρισα ο Αγγέλου, υπήρχε όρος ενεργοποίησης του για άλλο ένα χρόνο άμεσα από τη στιγμή που θα έμενε η ομάδα στην Basket league. Από τη στιγμή που αυτό συνέβη, η παραμονή στην άκρη του πάγκου της Θεσσαλικής ομάδας θεωρήθηκε δεδομένη για τον ίδιο και τον εκπρόσωπο του Γιώργο Πάνου.

Εκεί, το θέμα ήρθε να μπλέξει για την Λάρισα και την διοίκηση του Θόδωρου Ριζούλη, καθώς οι ίδιοι επιμένουν ότι ο όρος δεν μπορεί να τεθεί σε ισχύ, γιατί δεν ήξερε η ομάδα εάν θα παίζει στην Basket League μέχρι πριν μερικές ημέρες!

Πλέον, γίνονται συζητήσεις με τον Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος με αυτή την εξέλιξη έριξε στο… καναβάτσο την περίπτωση του Ηλία Καντζούρη και ταυτόχρονα καθυστέρησε πολύ το θέμα του Λίνου Γαβριήλ. Διότι, όπως φαίνεται πλέον ξεκάθαρα, εάν δεν βρεθεί λύση με την περίπτωση του Αγγέλου (είτε να παραμείνει, είτε να αποζημιωθεί για να αποχωρήσει) δύσκολα θα ανακοινωθεί άμεσα ο Κύπριος τεχνικός που είναι και το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.