Βαθμολογία

Ριζούλης: «Όλα ανοικτά με τον προπονητή»

Μπορεί αύριο Τρίτη (28/7) να βρεθεί στην Λάρισα ο Λίνος Γαβριήλ για να συζητήσει την προοπτική της συνεργασίας του με την ΚΑΕ Λάρισα, όμως, ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Θοδωρής Ριζούλης, βγάζει… είδηση!

«Θα έρθει στην Λάρισα να συζητήσουμε αύριο (Τρίτη) ο κ. Γαβριήλ, αλλά ακόμη όλα είναι ανοικτά τίποτε δεν έχει τελειώσει» υποστήριξε ο «ισχυρός άνδρας» της Λάρισας Θόδωρος Ριζούλης στο Onsports, δίνοντας μια άλλη διάσταση στο ζήτημα του προπονητή που θα ηγηθεί της προσπάθειας τη νέα χρονιά.

Σε κάθε περίπτωση αναμένεται ο Λίνος Γαβριήλ στην Λάρισα για να συνομιλήσει με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα επέλθει συμφωνία. Σίγουρα φαίνεται να έχει το προβάδισμα, αλλά όπως λένε στην Λάρισα και επιμένουν «το θέμα του Αγγέλου δεν έχει κλείσει», ενώ στα υπόψη της διοίκησης βρίσκονται και οι άλλοι διαθέσιμοι προπονητές, όπως ο Ηλίας Καντζούρης.

Για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας ακόμη δεν γίνεται λόγος, αφού πρώτα θα πρέπει να κλείσει ο προπονητής και στην συνέχεια να κινηθούν για την απόκτηση ξένων και Ελλήνων. Με εξαίρεση τον Χίκι, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Λάρισας για άλλη μια σεζόν και είναι ένας παίκτης που θέλουν όλοι οι προπονητές.

onsports.gr