Βαθμολογία

Δεκτή η αίτηση ανάκλησης της Λάρισας, παίζει στη νέα Basket League

Θετική ήταν η εξέλιξη για την Λάρισα στην ΕΕΑ, καθώς η Επιτροπή έκανε δεκτή την αίτηση ανάκλησης των Θεσσαλών, οι οποίοι θα συμμετάσχουν κανονικά στην Basket League της νέας σεζόν.

Στη Λάρισα υπήρχε αγωνία για την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η θεσσαλική ομάδα είχε κάνει αίτηση ανάκλησης της αρχικής απόφασης της Επιτροπής. Κι αυτό γιατί η ΕΕΑ είχε εισηγηθεί τον υποβιβασμό της ομάδας από το νέο πρωτάθλημα της Basket League.

Ο Θοδωρής Ριζούλης και οι συνεργάτες του, όμως, δεν παράτησαν την υπόθεση. Κι αυτό γιατί με μελετημένες κινήσεις και με επιπλέον στοιχεία που σχετίζονταν με το μετοχικό κεφάλαιο, την διοικητική πυραμίδα της ομάδας, αλλά και τις μη οφειλές προς τρίτους, υπήρχε αισιοδοξία πως θα ακυρωνόταν η απόφαση υποβιβασμού της ομάδας στην Basket League. Κάτι το οποίο και συνέβη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, η υπόθεση κύλησε θετικά για τους Θεσσαλούς, οι οποίοι κατάφεραν να πείσουν την επιτροπή πως παρά την λογιστική παρατυπία που υπήρχε στα αρχικά έγγραφα, τα νέα στοιχεία-έγγραφα έδειχναν πως η ομάδα ήταν συνεπής προς τις -οικονομικές- υποχρεώσεις της.

Έτσι, η νέα σεζόν θα βρει εκ νέου την Λάρισα στην Basket League, με την ομάδα της Θεσσαλίας να ξεκινάει άμεσα τον σχεδιασμό της για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πηγή: sdna.gr