Βαθμολογία

Λάρισα: Την Παρασκευή στις 11 η συνεδρίαση της ΕΕΑ!

Παράταση στην αγωνία μέχρι την Παρασκευή που θα συνεδριάσει εκτάκτως η ΕΕΑ για την τύχη της Λάρισας. Μέχρι την Παρασκευή (24/7) το πρωΐ (11 π.μ.) θα χρειαστεί να περιμένουν στην Λάρισα σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports για να μάθουν την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όσον αφορά την αρχική ετυμηγορία τους για την αποβολή από την Basket League.

Η διοίκηση της Θεσσαλικής ομάδας και ο «ισχυρός άνδρας» Θόδωρος Ριζούλης κινήθηκαν αστραπιαία μετά την αρχική απόφαση για την αποβολή από το πρωτάθλημα, λόγω μη καταβολής του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ σε σωστό χρόνο και με τον σωστό τρόπο.

Με άμεσες ενέργειες προέβησαν σε αίτηση ανάκλησης της αρχικής απόφασης και με την κατάθεση πρόσθετων εγγράφων η ΕΕΑ θα συνεδριάσει εκτάκτως την Παρασκευή μόνο για την υπόθεση της Λάρισας, προκειμένου να αποφανθεί για το αν έχει η όχι δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η εξέλιξη αυτή κορυφώνει την αγωνία στην Λάρισα, διατηρώντας μια αισιοδοξία, καθώς όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι της ομάδας τα έγγραφα που προσκόμισαν επαρκούν για την δικαίωση τους, όσον αφορά το θέμα του μετοχικού κεφαλαίου.

Σε κάθε περίπτωση από τη στιγμή που η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα συνεδριάσει την Παρασκευή εκτάκτως δημιουργείται ένα αίσθημα δικαίωσης των κόπων και των προσπαθειών που έχουν γίνει από την πλευρά του Θόδωρου Ριζούλη και των συνεργατών του, προκειμένου να μην πάει στράφι η επένδυση που έγινε στην Λάρισα.

onsports.gr