Βαθμολογία

Θετική εξέλιξη από την ΕΕΑ για την ΚΑΕ Λάρισα!

Η μαζική κινητοποίηση που υπήρξε, μεταξύ άλλων και από εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου αλλά και από τον ΕΣΑΚΕ, μετά την απόφαση της ΕΕΑ να διατάξει αποβολή της ΚΑΕ Λάρισας από την Basket League για μη τήρηση των χρονικών ορίων κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου, φαίνεται ότι έφερε ένα πρώτο αποτέλεσμα.

Η Επιτροπή σε μια κίνηση που δεν έχει ξανασυμβεί για διαπιστωτική της πράξη, όπως αναφέρει και το basketa, ζήτησε εγγράφως να της σταλεί πίσω η υπόθεση για επανεξέταση, κρίνοντας ότι βασίστηκε σε ελλιπή στοιχεία για να καταλήξει στην τελική της απόφαση.

Από μόνη της αυτή η εξέλιξη κρίνεται απόλυτα θετική για την ΚΑΕ Λάρισα, που εξ αρχής είχε παραδεχθεί ότι έγινε ένα τυπικό λογιστικό λάθος, αλλά ότι η ουσία της υπόθεσης ήταν υπέρ της αφού τα χρήματα είχαν μπει όπως αποδείκνυαν τα παραστατικά που είχε προσκομίσει όταν πήγε στην ΕΕΑ ο μεγαλομέτοχος Θοδωρής Ριζούλης για να δώσει εξηγήσεις.

Πλέον αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνέχεια της υπόθεσης, αν και οι εκτιμήσεις συνηγορούν ως προς την ολική αντιστροφή του κλίματος και τις βάσιμες ελπίδες να υπάρξει αναθεώρηση της αρχικής απόφασης και να δοθεί στην ΚΑΕ Λάρισα το δικαίωμα να συμμετέχει και στην επόμενη Basket League.