Βαθμολογία

Σημαντική νίκη για τον Πύρρο (PICS)

Ο Πύρρος πανηγύρισε μία σημαντική νίκη το μεσημέρι της Κυριακής (2/2) στο «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης» κερδίζοντας με σκορ 2-0 τον Αστέρα Μελισσοχωρίου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το Μελισσοχώρι σπατάλησε κλασσικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αφού στο 8’ ο Δανιλούλης πέρασε τον αμυντικό, έκανε το πλασέ, έδιωξε με τα πόδια ο Ξύτσας. Στο 24’ έκανε το σουτ ο ίδιος παίκτης που έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο ίδιο λεπτό όμως ο Πύρρος ύστερα από φάουλ του Σάρα, ο Σουλάι σε κενή εστία με πλασέ έκανε το 1-0.

Ο Αστέρας στο 28’ έχασε ακόμη μία ευκαιρία με τον Γκουντάρα να βρίσκεται σε θέση βολής να κάνει το σουτ και να αποκρούει πάλι με τα πόδια ο Ξύτσας. Στο δεύτερο μέρος όμως ο Πύρρος ήταν καλύτερος, στο 64’ το σουτ του Σάρα έφυγε λίγο άουτ. Στο 65’ καλό σουτ του Χαρούλη για τους φιλοξενούμενους πέρασε άουτ.

Πίεσε το Μελισσοχώρι για την ισοφάριση όμως δεν τα κατάφερε. Δύο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Λένα έφυγε άουτ. Στο 86’ το φάουλ του Τσόγκα χτύπησε στο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του Ζαφειρίου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ξύτσα.

Στο 88’ όμως ήρθε η οριστική λύση για τον Πύρρο, όταν ο Ακρίβος έκανε το σουτ έκανε το σουτ για το τελικό 2-0. Στο 92’ ο Νικούλης πέρασε την άμυνα, έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και βγήκε άουτ.

ΠΥΡΡΟΣ (Δημήτρης Βλάχος): Ξύτσας, Αλλιάι, Σουλάι, Λέτσιος, Κάτσης, Ακρίβος, Γαλάνης (62΄λ.τ Τζόγκας), Νικούλης, Σάρρα (78′ λ.τ Ζέρβας), Γιώργης, Λένας (90΄Γκρίφσα).

ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ (Μάκης Αλεξούδης): Τζήμας, Μαγιάκος (71΄Παπαϊωάννου), Γουργιώτης, Κολοβός, Σουλιώτης, Γκουντάρας (71΄Ζαφειρίου), Χαρούλης, Καφαντάρης (7΄λ.τ Δανιλούλης), Λιάγκας, Αγγελακόπουλος, Καραμάνος (91΄ Ζαρκαδής).

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκος, Νίκζας, Δεδικούσης.