Βαθμολογία

Αγγέλου: «Η φρεσκάδα μας έδωσε τη νίκη»»

Νίκη παραμονής για τη Λάρισα που επικράτησε στο κλειστό της Νεάπολης επί του ΠΑΟΚ (95-85) με τον Βαγγέλη Αγγέλου να στέκεται στη φρεσκάδα της ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Μετά από ένα τόσο δυνατό παιχνίδι πρέπει να πω τα εξής. Δεν συνηθίζω να κάνω ανάλυση αλλά επιτρέψτε μου. Να ευχηθώ στον Παρκς που έχει συμφωνήσει εδώ και 20 μέρες με τη Νίζνι, ρισκάροντας το συμβόλαιο του. Έπαιξε με αυτοθυσία τα τρία αυτά παιχνίδια. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Δεύτερο θέλω να πω στο κόσμο γιατί η σχέση της ομάδας με τον κόσμο ήταν μία από τις επιθυμίες του κ. Ριζούλη. Να κερδίσει η ομάδα το στοίχημα με τον κόσμο και να είναι όλοι γήπεδο. Τρίτο ευχαριστώ στους παίκτες γιατί πραγματικά συνέβη κάτι εξαιρετικό σήμερα. Ήταν σε ρόλο μη βασικού ο Ρας. Ο Παπαντωνίου έβγαλε ψυχή και το πλήρωσε κάποια στιγμή. Για εμένα αυτό είναι το κέρδος. Μέχρι τώρα 3 βασικοί παίκτες ήταν ουσιαστικά εκτός παιχνίδι όταν έκαιγε η μπάλα. Ο ΠΑΟΚ ήταν κουρασμένος και προσπαθήσαμε στο τέλος να τους χτυπήσουμε στη κούραση. Δουλεύαμε τρία δεκάλεπτα να μαζέψουμε ενέργεια. Είναι καλή ομάδα, καλοί παίκτες. Η φρεσκάδα μας έδωσε τη νίκη».

Για τον αντί Παρκς

«Είχαμε κλείσει κάποιον παίκτη. Αλλά ο τρόπος της επικοινωνίας χάλασε τη μεταγραφή. Ο μάνατζέρ του ήθελε να καθυστερήσει λίγο τη μεταγραφή και σταματήσαμε την επικοινωνία. Το χειρίζεται ο πρόεδρος με άλλες δύο περιπτώσεις. Στην αγορά δεν υπάρχουν παίκτες. Θέλουμε παίκτη με ποιότητα χαρακτήρα και μπαγκράουντ που να ταιριάζει στην ομάδα μας και στη πόλη. Όπως είναι και ο Γκάρετ. Ταξίδεψε πρωτοχρονιά και ήρθε να παίξει. Τέτοιους παίκτες ψάχνουμε και οι δύο λύσεις που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι τέτοιου είδους».

Για τον εάν η σωτηρία θα κριθεί στις 10 νίκες

«Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ο Ολυμπιακός είναι εκτός και ο Άρης και ο ΠΑΟΚ στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος. Καλή δύναμη σε όλους εύχομαι».