Βαθμολογία

Γοήτευσαν τα «μηχανάκια» της Νίκαιας

Φιλικό παιχνίδι κάτω από… δυνατή βροχή έδωσαν το Σάββατο το απόγευμα στο Δίλοφο η ΑΕΔ Νίκαιας με τον Π.Α.Ο. Αβέρωφ.

Αξίζει να τονίσουμε πως τα δύο σωματεία που τα χωρίζουν μια κατηγορία αγωνίστηκαν κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο), παρόλα αυτά ικανοποίησαν και με το παραπάνω τους λιγοστούς αλλά πιστούς θεατές που απόλαυσαν ένα ωραίο παιχνίδι, αν και οι ομάδες είναι στο στάδιο της προετοιμασίας.

Η Νίκαια για την ιστορία επικράτησε με το ευρύ σκορ 5-0 και έδειξε σαφώς πως είναι πιο έτοιμη από το Αβέρωφ, αφού ξεκίνησε και νωρίτερα προπονήσεις.

Το συγκρότημα των Καμάκα – Καπελιάνη δεν είναι υπερβολή να πούμε πως γοήτευσε και γέμισε ελπίδες ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ. Καλή κυκλοφορία της μπάλας από παίκτες που «διψούν» για διάκριση, πάθος και καλή τεχνική της μπάλας.

Από την άλλη η «νεοφώτιστη» ομάδα του Κώστα Κολομητρούση, έδειξε σίγουρα ανέτοιμη, παρόλα αυτά προσπάθησε και φυσικά τα περιθώρια βελτίωσης είναι πολλά ακόμα αφού η ομάδα είναι ακόμα στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας της.

 

Το φιλμ του αγώνα

11': Απευθείας φάουλ του Κεχαγιά έξω από την περιοχή 1-0 η Νίκαια.

41': Ο Βακαλάς τετ-α-τετ πλασάρει άουτ.

53': Σέντρα Φουσίκα από τα αριστερά, σουτ του Ανυφαντή αποκρούει ο τερματοφύλακας.

60': Σούλι τη σέντρα από τα δεξιά κεφαλιά του Δαλαμπύρα 2-0.

65': Ο Δαλαμπύρας φεύγει γρήγορα στην αντεπίθεση με πλασέ κρεμά τον τερματοφύλακα και κάνει το 3-0.

70': Δαλαμπύρας από τα αριστερά σέντρα, ο Ραμάι με πλασέτο 4-0.

90': Κίτσος με όμορφο πλασέ έξω από τη περιοχή κρεμάει ξανά τον τερματοφύλακα για να κάνει το τελικό 5-0.

ΑΕΔ Νίκαιας: Τζουβάρας, Γεωργόπουλος, Καρανίκας, Χονρονάσιος, Πρίφτη, Τασιόπουλος, Βακαλάς, Σβερκούλης, Κεχαγιά, Ιορδανίδης, Μπακαρτζής

Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Σακελλαρίου, Σούλι, Δαλαμπύρας, Ραμάι, Ψαρούλης, Πασχάλης, Κίτσος, Καραμάνης, Τσαντίλης, Γκερλιώτης

ΠΑΟΛ Αβέρωφ: Κερανούδης, Μιχαήλ, Ευσταθιάδης, Καφές, Κλεισιάρης, Μπαλαμπάνος, Γκουτσιούδης, Ανυφαντής, Φουσίκας, Παππάς Απ., Μάρκου

Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Ελευθέρογλου, Αγριόδημος, Κασνακούδης, Πλης, Τσακουρίδης, Μπαλασούλης, Ζερβούλης, Μπέλος, Παππάς Κ.


Του Χρήστου Γκατζούλη