Βαθμολογία

Διαγόρας Στεφανοβικείου: Ανέλαβε ο Αρσένος

Ο Στέλιος Αρσένος είναι ο νέος προπονητής του Διαγόρα και αυτός που θα κοουτσάρει την ομάδα του Στεφανοβικείου στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Δία Δίου εντός έδρας, για την 13η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο 40χρονος τεχνικός από τη στιγμή που αποχώρησε από τον Γ.Σ. Αλμυρού αποτέλεσε πρώτη επιλογή για τη διοίκηση του Διαγόρα, η οποία φρόντισε να έρθει σε συμφωνία μαζί του και μάλιστα προπόνηση την ομάδα την Παρασκευή.

Ο Στέλιος Αρσένος είναι ο νέος προπονητής του Διαγόρα και αυτός που θα κοουτσάρει την ομάδα του Στεφανοβικείου στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Δία Δίου εντός έδρας, για την 13η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο 40χρονος τεχνικός από τη στιγμή που αποχώρησε από τον Γ.Σ. Αλμυρού αποτέλεσε πρώτη επιλογή για τη διοίκηση του Διαγόρα, η οποία φρόντισε να έρθει σε συμφωνία μαζί του και μάλιστα προπόνηση την ομάδα την Παρασκευή.

Ο Διαγόρας δεν έχει νίκη φέτος εντός έδρας και θα επιδιώξει στο αυριανό παιχνίδι με τον Δία στο ντεμπούτο του Στέλιου Αρσένου στον πάγκο να πάρει τους τρεις βαθμούς, δίνοντας συνέχεια στη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του Γ.Σ. Αλμυρού εκτός έδρας.

Οι τραυματίες Πρασσάς και Καραμανλής θα είναι εκτός αποστολής, όπως και ο Γιώργος Αλεξίου. Ο τελευταίος είναι τιμωρημένος, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Πηγή: goalpost