Βαθμολογία

Νίκη για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, 2-0 την Ποταμιά

Την απαραίτητη συνέχεια στην προηγούμενη νίκη του στο Προάστιο Καρδίτσας  έδωσε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επιβλήθηκε στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" της ουραγού ομάδας της Ποταμιάς με 2-0 και έφθασε στην 7η θέση του πίνακα, αποκτώντας - παράλληλα - απόσταση τριών βαθμών από την διαχωριστική γραμμή. Οι "πράσινοι", πάντως, δυσκολεύθηκαν αρκετά να παραβιάσουν την εστία των Ευρυτάνων, ενώ "σφράγισαν" την επικράτησή τους κατά την διάρκεια του πρόσθετου χρόνου.Από την πλευρά τους, οι περυσινοί νταμπλούχοι του ορεινού νομού έδειξαν σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο και - αναμφίβολα - καλύτερο απ' ό,τι συνήθιζαν οι άλλοι εκπρόσωποί τους στα εθνικά πρωταθλήματα αλλά το στοιχείο αυτό μάλλον δεν επαρκεί για την διεκδίκηση της παραμονής.

Με δύο ενέργειες του Δραχαλίβα (5' πλασέ που έφυγε ελάχιστα άουτ, 6' σουτ που απέκρουσε ο Ανδρούτσος) ξεκίνησε το παιχνίδι, ενώ στο 16' διαγώνιο σουτ του Μουλτσιά έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι του Ανδρούτσου. Στο 42', μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαλογιάννη, ο Γαλάνης πλάσαρε εκτός εστίας, ενώ στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταμούλη (κατέληξε ελάχιστα έξω από το αριστερό "Γ" του Νούσια).Στο 45'+1' κοντινό σουτ του Καραλούλη αποκρούστηκε σε κόρνερ (το πρώτο από τρία διαδοχικά που κέρδισαν οι γηπεδούχοι στην διάρκεια των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα).

Στην επανάληψη και αφού στο 54' ευθύβολο σουτ του Μπάμη εκτός περιοχής κόντραρε σε αμυνόμενο και κατέληξε κόρνερ, ήλθε στο 58' η στιγμή να εξαργυρώσουν την πίεσή τους οι Τσαριτσανιώτες:Ο Μπαλογιάννης έκανε μία κούρσα από δεξιά, γύρισε υποδειγματικά την μπάλλα προς τον Μουλτσιά και ο τελευταίος από κοντά νίκησε για πρώτη φορά τον μέχρι τότε ανίκητο τερματοφύλακα της Ποταμιάς (1-0).Στο 67' ο Καραλούλης με σουτ υποχρέωσε τον Ανδρούτσο σε μία νέα απόκρουση σε κόρνερ πάνω από τα δοκάρια του, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Γιάννης Τσακμακίδης αποφάσισε να ρίξει στον αγώνα τον προερχόμενο από τραυματισμό Τόλιο. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός "πήρε προσωπικά" την τακτοποίηση της εκκρεμότητας που διατηρείτο ακόμη και στο 88' σούταρε ελάχιστα πάνω από  το οριζόντιο δοκάρι, στο 90' έπιασε νέο σουτ που απέκρουσε ο Ανδρούτσος,  ενώ στο 90'+3' την ίδια τύχη είχε δικό του καλοχτυπημένο φάουλ. Στο 90'+4', όμως, μετά από άψογο γύρισμα του Μουλτσιά, έπιασε φαλτσαριστό σουτ που κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αποτρέψει το 2-0 Ανδρούτσου.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Θεσσαλονικέα Γιώργου Παπαδόπουλου με την συνδρομή του συμπολίτη του βοηθού Ηλία Παπαδόπουλου και του Γρεβενιώτη Στέφανου - Μιχάλη Τέγου.Κίτρινη κάρτα αντίκρυσαν οι Γκαμπέτας (60'), Φλώρος (64') των νικητών και οι Αθανασόπουλος (80'), Φαρμάκης (83') των ηττηθέντων. Ο τελευταίος (αρχηγός της Ποταμιάς) στο 90'+2' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και για τα εναπομείναντα τρία λεπτά το περιβραχιόνιο φόρεσε ο Γιαννακόπουλος.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιάννης Τσακμακίδης): Νούσιας, Μάρκο, Γαλάνης, Καρλιάμπας, Φλώρος, Μπάμης, Γκαμπέτας, Καραλούλης (82' Τόλιος), Μουλτσιάς, Μπαλογιάννης (90'+1' λ.τρ. Αργύρης), Δραχαλίβας (82' Χρυσοστόμου).

ΠΟΤΑΜΙΑ ΜΕΓ.ΧΩΡΙΟΥ (Γιάννης Φλωράκης): Ανδρούτσος, Αθανασόπουλος, Παρασκευόπουλος (62' Κουτσουπιάς), Ζαραβέλης, Φαρμάκης, Κατσαρής, Νούλας (84' Γιαννακόπουλος), Λέρης, Σταμούλης, Ρόμαν, Χρυσικός (72' Μπουμπουρής).