Βαθμολογία

Ιστορική στιγμή για την ΚΑΕ Λάρισα

Η ιστορική στιγμή για την πρώτη συμμετοχή της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ στην ΕΚΟ Basket League έφτασε. Η ομάδα της Λάρισας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης τον περσινό φιναλίστ του πρωταθλήματος Προμηθέα Πατρών.

Οι παίκτες του Βασίλη Φραγκιά ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και όλοι βρίσκονται στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος δήλωσε: «Πρώτα απ’ θέλω να ευχηθώ υγεία στους φιλάθλους τους παίκτες, τους προπονητές και τους παράγοντες, καθώς εγκυμονούν κίνδυνοι καρδιακών επεισοδίων. Ελπίζω ότι φέτος θα σβήσει κάθε κακό που συνέβη στο άθλημα την περασμένη χρονιά και θα μπορέσουμε να προσφέρουμε θέαμα, να έχουμε γεμάτα γήπεδα και ένα ανταγωνιστικό και γεμάτο πρωτάθλημα. Θα ήθελα η πόλη της Λάρισας να νιώσει και πάλι υπερήφανη όπως και παλαιότερα και να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα κάνει τους φιλάθλους της υπερήφανους».

Αναφορικά στον αντίπαλο της πρεμιέρας δήλωσε: «Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που αποτελεί παράδειγμα για πολλές Ελληνικές και Ευρωπαϊκές ομάδες. Για μας πρόκειται να είναι ένα πολύ δυνατό τεστ ώστε να διαπιστώσουμε τον βαθμό ετοιμότητάς μας, καθώς όπως όλοι γνωρίζουν δεν είχαμε τον απαραίτητο χρόνο για τα απαραίτητα φιλικά παιχνίδια ώστε να μας δώσει την εικόνα για το που χρειαζόμαστε βελτίωση. Υγεία σε όλους γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο αγαθό».

Ο Τζόνι Μπερχανεμέσκελ δήλωσε: «Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα και ανυπομονώ για την έναρξη του πρωταθλήματος. Η αλήθεια είναι πως αργήσαμε να μαζευτούμε όλοι οι παίκτες, αλλά καθημερινά στις προπονήσεις δίνουμε ότι καλύτερο έχουμε ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Ελπίζω πως θα το δείξουμε στο γήπεδο από το πρώτο κιόλας ματς».

Ενημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείας:
Η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας στο γήπεδο θα γίνει από την ΘΥΡΑ 6 του κλειστού γυμναστηρίου της Νεάπολης.