Βαθμολογία

Έκοψαν πίτα οι Γυναίκες της ΑΕΛ

Τη κοπή της πίτας για το 2019 πραγματοποίησε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ σε μία λιτή και όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ στην ταβέρνα "ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ".

Στην εκδήλωση εκτός από την Γυναικεία ομάδα παρευρέθηκε πλήθος γονέων και αθλητριών από την Ακαδημία γυναικών, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθλητισμού, Απασχόλησης κ Δια βίου Μάθησης κος Λιούπας Νίκος, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Λάρισας και Πρόεδρος του ΕΑΚΛ κος Κωσταρόπουλος Γιώργος, ο Δημοτικός σύμβουλος κος Γιαννακόπουλος Κοσμάς, μέλη του Δ.Σ. και απλοί φίλοι της ομάδας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την βράβευση του ορθοπεδικού χειρούργου κου Τσαγκάλη Αντώνη για το ήθος του και την συνολική του προσφορά στην ΑΕΛ αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Ο κος Τσαγκάλης ευχήθηκε στις αθλήτριες υγεία και τόνισε πως αυτή η ομάδα αξίζει μεγαλύτερης υποστήριξης από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και πρωτίστως από Περιφέρεια και Δήμο και έπειτα από τις επιχειρήσεις της πόλης μας. Την βράβευση πραγματοποίησε ο κος Λιούπας ο οποίος ευχήθηκε και αυτός με τη σειρά του υγεία και πολλές επιτυχίες στην ομάδα.

Στην συνέχεια βραβεύτηκαν οι αθλήτριες του τμήματος, Αρκουλή Νικολέτα, Σκοτεινιώτη Γεωργία και Βλασιάδου Παναγιώτα για την συμμετοχή τους το 2018 σε επίσημες υποχρεώσεις στα εθνικά μας αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα. Όλες οι αθλήτριες ευχαρίστησαν τους προπονητές τους και του διοικούντες της ομάδας και ευχήθηκαν η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Την Αρκουλή βράβευσε ο κος Κωσταρόπουλος ο οποίος μεταξύ των άλλων ανέφερε τις προσπάθειες που γίνονται από την διοίκηση του ΕΑΚΛ για ανακατασκευή του χλοοτάπητα του Σταδίου Αλκαζάρ ώστε να υπάρχουν στο μέλλον καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες για την ομάδα. Την Σκοτεινιώτη βράβευσε ο Πρόεδρος του Σωματείου κος Νάκας ο οποίος ανέφερε πως δεν θα πρέπει να στεναχωρεί τις παίκτριες το σημερινό κακό αποτέλεσμα και πως θα πρέπει να είναι υπερήφανες γιατί είναι πρωτοπόρες σε αυτό που κάνουν και για την πόλη της Λάρισας αλλά και για την ΑΕΛ. Τέλος την Βλασιάδου βράβευσε ο κος Τσαγκάλης ο οποίος ήταν και αυτός που έκανε την επέμβαση στην αθλήτρια της ΑΕΛ στον πρόσφατο τραυματισμό της, με την ίδια να τον ευχαριστεί θερμά και αυτός με τη σειρά του να σημειώνει πως η αθλήτρια στάθηκε πιο επαγγελματίας και από τους επαγγελματίες και τέλος να εύχεται σε όλες τις κοπέλες που είχανε διάφορους τραυματισμούς, γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα. Η Βλασιάδου μαζί με το αναμνηστικό παρέλαβε και μία δωροεπιταγή από το κατάστημα της Adidas Store στην πλατεία Ταχυδρομείου, ως ένα μικρό κίνητρο για να συνεχίσει την σκληρή δουλειά.

Μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε η κοπή της πίτας από τις αρχηγούς της ομάδας, Σρετένοβιτς Γιόβανα, Σωτηριάδη Παναγιώτα και Ρήγα Δήμητρα, οι οποίες αφού ευχήθηκαν υγεία και πολλές επιτυχίες στην ομάδα, κάλεσαν την κα Ελένη Κουκόσια, την ιδιοκτήτρια των ασφαλιστικών επιχειρήσεων "ΚΟΥΚΟΣΙΑ" να παραλάβει την φανέλα της ομάδας ως ελάχιστο δείγμα ένδειξης της εκτίμησης της προσφοράς της στην ομάδα τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Η κα Κουκόσια αφού ευχαρίστησε τις αθλήτριες τόνισε πόσο ιδιαίτερο και σημαντικό είναι αυτό που κάνουν οι κοπέλες και ευχήθηκε κάθε επιτυχία σε όλες τους. Έπειτα οι αρχηγοί της ομάδας έκοψαν και έδωσαν το πρώτο κομμάτι στον προπονητή της ομάδας Βασίλη Πάνο ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε πάνω από όλα υγεία, ζήτησε από τους φορείς μεγαλύτερη στήριξη, από τις κοπέλες σκληρή δουλειά και υπομονή και πως η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο και σύντομα θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και θα πετύχει τους στόχους της.

Η βραδιά συνεχίστηκε με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με την παίκτρια της ομάδας Μαρία Σπυροπούλου στο τραγούδι, να ανεβάζει την διάθεση στα ύψη και να διασκεδάζει τους παρευρισκόμενους μέχρι αργά.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί αρχικά τον κύριο Θεολόγη Ατόσογλου για την παραχώρηση του χώρου και την άψογη φιλοξενία στην ταβέρνα "ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ" όπως και τους χορηγούς της βραδιάς το ζαχαροπλαστείο "JELO" του κυρίου Γκλαρογιάννη για τις υπέροχες πίτες του, το κατάστημα ηλεκτρονικών "MICROCHEAP" από τα Φάρσαλα για την διάθεση των δώρων της λαχειοφόρου, το κατάστημα Adidas Store στην πλατεία ταχυδρομείου, τον κο Πασχάλη Μάντη και το G.M.Studio για την παραχώρηση ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τις ανάγκες της βραδιάς και φυσικά τον φίλο της ομάδας φωτογράφο κο Νίκο Κούτρα για το φωτογραφικό υλικό.