Βαθμολογία

«Έμφραγμα» στο φινάλε για την ΑΕΛ! (PICS)

ΑΕΛ και Ατρόμητος αναμετρήθηκαν την Κυριακή (3/2) στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Η ΑΕΛ ήθελε πάση θυσία τη νίκη, όμως στα τελευταία λεπτά του ματς ο Ατρόμητος σκόραρε (0-1) και απέδρασε με το «διπλό», ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για την «Βασίλισσα» που δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και σίγουρα δεν είχε το «καθαρό» μυαλό να πάρει αυτό που ήθελε.

Η ΑΕΛ έδειξε κουρασμένη και δεν είχε βοήθειες από τους παίκτες της από το κέντρο και μπροστά. Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε στη μνήμη του επί σειρά ετών φροντιστή της ΑΕΛ, Χρήστου Τριανταφύλλου, και του παλιού προέδρου της ομάδας, Θανάση Ψάλτη που έφυγαν από τη ζωή.

Το φιλμ του αγώνα

2': Κόρνερ για τον Ατρόμητο από τα αριστερά. Το εκτελεί ο Ούμπιντες αλλά διώχνει ο Γιακιμόφσκι.

3': Ο Φατιόν φεύγει στην κόντρα από τα δεξιά, κάνει τη χαμηλή μπαλιά προς την περιοχή, ο Σάκιτς διώχνει λανθασμένα πάνω στον Μιλοσάβλιεβιτς ο οποίος σουτάρε μόνος από το ύψος του πέναλτι, άουτ.

16': Σέντρα του Ουάρντα από τα αριστερά, φαλτσαριστή κεφαλιά του Κουλούρη από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Κρίστινσον απομακρύνει με υπερένταση σε κόρνερ το οποίο περνά ανεκμετάλλευτο.

20': Ευκαιρία για την ΑΕΛ. Εκτελείται το κόρνερ, απομακρύνει ο Ουάρντα και ο Μπάργκαν στην επαναφορά πιάνει το σουτ αλλά αστοχεί.

43': Ευκαιρία για την ΑΕΛ. Ο Φατιόν σουτάρει από μεγάλη απόσταση, λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μέγιερι η μπάλα.

65': Ο Ντέλετιτς συγκλίνει προς τα μέσα, πιάνει ένα φοβερό σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής και αριστερά, με τον Μέγιερι να αποκρούει με δυσκολία.

79': Κόρνερ για τον Ατρόμητο από τα αριστερά, διώχνει ο Γιακιμόφσκι.

89’: Ο Μπρούνο πασάρει στον Μανούσο, ο οποίος από διαγώνια θέση και αριστερά εντός περιοχής πλασάρει για το 0-1.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπαργκάν (85’ Λεοζίνιο), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόφσκι, Γκόλιας, Ζίζιτς, Καρανίκας, Νούνιτς (77’ Σικάβκα), Γκόικοβιτς, Φατιόν (58’ Σετσέροβιτς).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Ούμπιντες, Χατζηισαΐας, Μάντσον (82’ Νάτσος), Κατράνης, Κουλούρης, Ενσικουλού (66’ Μπρούνο), Καρασαλίδης, Ουάρντα (85’ Μανούσος).

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) Βοηθοί: Χριστακογλου (Χαλκιδικής), Ψαρρης (Ζακύνθου) 4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας).