Βαθμολογία

Παραλειπόμενα από το Φάληρο

Διαβάστε μικρά-μικρά και όσα κατέγραψε το ...μάτι του athleticlarissa από την χθεσινή (30/1) αναμέτρηση της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την εξ' αναβολής 15η αγωνιστική της Super League.

- Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι για την ΑΕΛ στην πρωτεύουσα και φυσικά το athleticlarissa.gr δεν μπορούσε παρά να μην βρεθεί και σε αυτή την αναμέτρηση όπως είχε πράξει και στο ΟΑΚΑ με τον ανταποκριτή του site στην Αθήνα Αντώνη Ρηγανάκο να δίνει το παρών στο Φάληρο.

- Παιχνίδι της ΑΕΛ στην Αθήνα και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και η παρουσία του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια. Παρών επίσης, όπως και στο ΟΑΚΑ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Ντελόπουλος, όπως και ο Σωτήρης Μάρκου που είχε σημειώσει ...απουσία στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

- Δεύτερη σερί σεζόν που η ΑΕΛ φεύγει από τον Πειραιά με τέσσερα γκολ στη πλάτη καθώς και πέρσι είχε ηττηθεί με 4-1 στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μάλιστα οι «βυσσινί» για πέμπτο σερί αγώνα στο Φάληρο δέχτηκαν γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Τελευταία φορά που δεν συνέβη αυτό ήταν την σεζόν 2008-2009 όταν και είχαν επικρατήσει 0-1 με το τέρμα του Ματσέι Ζουράφσκι με το οποίο εξασφάλισαν ουσιαστικά και την ευρωπαϊκή τους έξοδο.

- Σικάουκα ανέφερε ο εκφωνητής του γηπέδου τον Σικάφκα της ΑΕΛ κατά την ανάκρουση των συνθέσεων της ομάδας της Λάρισας, αλλά και κατά την στιγμή που έγινε αλλαγή ο παίκτης.

- Αρκετοί οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού στο γήπεδο με το ...μάτι του athleticlarissa να πέφτει στους Ανδρέα Μπονόβα καθώς και στην μεγάλη δόξα των Πειραιωτών κάτω από τα δοκάρια τον Παναγιώτη Κελεσίδη.

- Παρών στο γήπεδο και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που παρακολούθησε τη προσπάθεια των Πειραιωτών από τα επίσημα του φαληρικού γηπέδου.

- Την αποθέωση γνώρισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού από τους φιλάθλους της ομάδας τους οι οποίοι απολαμβάνουν το θέαμα του Ολυμπιακού, ο οποίος κακά τα ψέματα, παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Οι φίλαθλοι των γηπεδούχων «έλουσαν» με ουκ ολίγα συνθήματα τον ΠΑΟΚ και το πως είναι στη κορυφή, ενώ φώναξαν σύνθημα και εις βάρος της ΑΕΛ.

- Αρκετό κόσμο είχε το cafe που βρίσκεται πλησίον του γηπέδου του Ολυμπιακού ακριβώς πάνω από την στάση του ηλεκτρικού, με τον κόσμο να συζητά το ματς της ομάδας τους με την ΑΕΛ, ενώ δεν έμεινε ασχολίαστο και το πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

- Τα μάτια τους στραμμένα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα είχαν οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, με τον ανταποκριτή του athleticlarissa.gr να φτάνει στο γήπεδο τη στιγμή που ο Δικέφαλος κέρδισε δεύτερο πέναλτι. Η απόκρουση του Βελλίδη στο πέναλτι έφερε προσωρινά χαρές στους συναδέλφους, όμως η εξέλιξη του αγώνα και το 2-1 της ομάδας του Λουτσέσκου τους απογοήτευσε.

- Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ισοφαρίσει 1-1 το ματς με τον ΠΑΟΚ με σκόρερ τον Μάνο. Το λέμε αυτό γιατί φίλαθλος του Ολυμπιακού ισχυριζόταν ότι το γκολ το έβαλε ο Κουτρουμάνος!!! με τον ανταποκριτή του site να του λέει ότι εννοεί τον Μάνο, αλλά να επιμένει για Κουτρομάνο. Τελικά κατάλαβε με τα πολλά το λάθος του.

- Επιστροφή στη Λάρισα για την ΑΕΛ η οποία βρισκόταν από το προηγούμενο Σάββατο (26/1) στην Αθήνα λόγω και του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η αποστολή παρέμεινε στην Αθήνα και διέμενε σε ξενοδοχείο της Ελευσίνας, όπως συμβαίνει πάντα όταν οι «βυσσινί» αγωνίζονται στην πρωτεύουσα. Η ΑΕΛ προπονήθηκε στο γήπεδο της περιοχής κατά την παραμονή της εκεί, ενώ η αναχώρηση για τον Κάμπο έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες.

- Πολύ ωραίο το match programme της πειραϊκής ομάδας στο οποίο γίνεται αναφορά στη συνέχεια του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, υπάρχει συνέντευξη του Μιγκέλ Γκερέρο, αρκετά ενδιαφέροντα στατιστικά, αλλά και αναφορά στο περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων. Παράλληλα υπάρχει το ρόστερ της ΑΕΛ, αλλά και η προϊστορία στους αγώνες των δύο ομάδων με αρκετές φωτογραφίες.

- Την ανακοίνωση του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια σχολίαζαν οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού ειδικά στο σημείο που ουσιαστικά «αδειάζει» τον προπονητή της ομάδας, Τζιανλούκα Φέστα. Πάντως ο Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε στη Σ/Τ για αυτό και δήλωσε ότι οι σχέσεις του με τον κ. Κούγια είναι άψογες.

- Ο Κώστας Φορτούνης ψηφίστηκε ως MVP της αναμέτρησης από τους δημοσιογράφους.

- Από τα ωραιότερα γήπεδα της χώρας μας το «Γ. Καραϊσκάκης», υπερσύγχρονο και με όλες τις ανέσεις για να κάνουν οι εκπρόσωποι τύπου την δουλειά τους. Το athleticlarissa.gr ευχαριστεί την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον υπεύθυνο επικοινωνίας της πειραϊκής ομάδας, Θωμά Μπίχτα για την φιλοξενία στον ανταποκριτή της.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ