Βαθμολογία

Φέστα: «Σημαντικότερο το ματς με Ατρόμητο»

Ως το προσεχές ματς με τον Ατρόμητο στο AEL FC ARENA χαρακτήρισε σημαντικότερο με δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα.

Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε ότι στο ματς με τους Περιστεριώτες η νίκη είναι μονόδρομος, αναφέρθηκε στη δύσκολη εβδομάδα που προηγήθηκε με τα συνεχόμενα ματς, ενώ χαρακτήρισε τον μεγαλομέτοχο των «βυσσινί» παθιασμένο άνθρωπο.

Παράλληλα σε ερώτηση του athleticlarissa για την αντίδραση στο γρήγορο γκολ σε σχέση με το ματς στο ΟΑΚΑ ανέφερε τις σημαντικές απουσίες, το ότι η ομάδα ξόδεψε αρκετή ενέργεια απέναντι στο «τριφύλλι», ενώ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως την καλύτερη ομάδα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Φέστα:

«Το να χάνεις με 4-0 σίγουρα δεν είναι καλό και για την ομάδα και για μένα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, εμείς προερχόμασταν από το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να παίρνουμε όλα τα ματς. Πρέπει να ανακτήσουμε ενέργεια για την Κυριακή που είναι το ματς που πρέπει να πάρουμε, χρειαζόμαστε πόντους, το σημαντικό είναι να έχουμε αποκατάσταση των παικτών γιατί ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για μας με συνεχή ταξίδια και συνεχόμενα ματς».

Σε ερώτηση για την δήλωση του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, με την οποία αφήνει αιχμές για την επιλογή των παικτών στο σημερινό ματς είπε:

«Δεν θέλω να απαντήσω στην ερώτηση αυτή γιατί ο κ. Κούγιας είναι ένας παθιασμένος άνθρωπος. Κάνει την δουλειά του, κάνω εγώ την δική μου, αυτός είναι το αφεντικό στην ομάδα και κάνει τις επιλογές. Εγώ δουλεύω κάθε μέρα δέχομαι την κριτική, έχω πολύ καλή σχέση μαζί του και πολλές φορές μιλάμε φωναχτά. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι εδώ 100% στην ομάδα και στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν».

Σε ερώτηση για το δεύτερο ημίχρονο που η ΑΕΛ ήταν καλύτερη και για την δήλωση του κ. Κούγια περί Ευρώπης σχολίασε:

«Έχω εξηγήσει ότι προτιμώ αυτή τη στιγμή να κοιτάζω προς τα πίσω γιατί πίσω μας υπάρχουν αρκετές ομάδες κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και πρέπει όσο το δυνατόν πιο σύντομα να εξασφαλίσουμε την σωτηρία μας και μετά να κοιτάξουμε για παραπάνω. Χρειάζεται ισορροπία σε όλα αυτά, γιατί όταν νικάμε δεν σημαίνει ότι πήραμε το Champions League, ούτε όταν χάνουμε ότι υποβιβαστήκαμε».

Σε ερώτηση του athleticlarissa για το ότι η ΑΕΛ είχε διαφορετική εικόνα σε σχέση με το ματς στο ΟΑΚΑ, όπου και εκεί δέχτηκε γκολ νωρίς, συν ότι είχε και αριθμητικό μειονέκτημα, δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι ότι ξοδέψαμε αρκετή ενέργεια στο ματς εναντίον του Παναθηναϊκού συν ότι σήμερα είχαμε και τρεις σημαντικές απουσίες, συν ότι ο Ολυμπιακός είναι διαφορετική και καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Ακόμα και υπό κανονικές συνθήκες δεν θα μπορούσαμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό που είναι η καλύτερη ομάδα».

Τέλος σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να μπει πιο δυνατά στο πρώτο μέρος ανέφερε:

«Και στον Αστέρα μετά από έξι λεπτά δεχτήκαμε γκολ, όπως και με τον Παναθηναϊκό, όπως και σήμερα ο αντίπαλος σκόραρε νωρίς. Το ότι δεχόμαστε γκολ στα πρώτα λεπτά προφανώς και θα πρέπει να το διορθώσουμε, θα μιλήσουμε με τους παίκτες προκειμένου αυτό να μην ξανασυμβεί στη συνέχεια».

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΦΑΛΗΡΟ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ