Βαθμολογία

Παραλειπόμενα από το ΟΑΚΑ

Διαβάστε μικρά-μικρά και όσα κατέγραψε το ...μάτι του athleticlarissa από την χθεσινή (27/1) αναμέτρηση της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 18η αγωνιστική της Super League.

- Αγώνας της ΑΕΛ στην Αθήνα και φυσικά το athleticlarissa.gr δεν μπορούσε παρά να μην βρεθεί στην αναμέτρηση με τον ανταποκριτή του site στη πρωτεύουσα Αντώνη Ρηγανάκο να δίνει το παρών στη Καλογρέζα.

- Παλμός και κλίμα αγώνα για όποιον προσεγγίζει το ΟΑΚΑ μέσω του ηλεκτρικού με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας.

- «Χρυσές» δουλειές έκαναν και κάνουν οι μικροπωλητές κασκόλ, σημαιών και άλλων διαφόρων για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Αρκετά και τα παραδοσιακά «βρώμικα» των γηπέδων με σάντουιτς, αναψυκτικά, μπύρες, αλλά και ...τσιπουράκι όπως φώναζε ένας χαρακτηριστικά.

- Λίγος κόσμος από πλευράς γηπεδούχων στο ΟΑΚΑ, μόλις 2.974 τα εισιτήρια του αγώνα σύμφωνα με την Super League, ενώ αρκετοί Λαρισαίοι φίλαθλοι ήταν διασκορπισμένοι σε διάφορες θύρες του γηπέδου της Καλογρέζας.

- Στο γήπεδο από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΛ, ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» Αλέξης Κούγιας, μαζί με τον γιο του παρακολούθησαν την αναμέτρηση από σουίτα που παραχώρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Παρών και ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ, Ζήσης Ντελόπουλος ο οποίος είχε και ολιγόλεπτη συνομιλία με τον ανταποκριτή του athleticlarissa, στο ημίχρονο της αναμέτρησης, κάνοντας λόγο για άτυχη στιγμή του Γκοΐκοβιτς στη φάση του πέναλτι.

- Με εκπλήξεις η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού από τον Γιώργο Δώνη, χωρίς εκπλήξεις ο Τζιανλούκα Φέστα της ΑΕΛ, ο οποίος αναγκάστηκε γρήγορα να αλλάξει τα πλάνα του με την γρήγορη αποβολή του Σέρβου αμυντικού και το εις βάρος της ΑΕΛ, 1-0.

- Νωρίς η άφιξη της ΑΕΛ στο γήπεδο, με την αποστολή να αναχωρεί μετά τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στα ΜΜΕ, για την Ελευσίνα και το ξενοδοχείο που διαμένει. Η ομάδα θα παραμείνει στη πρωτεύουσα καθώς την Τετάρτη (30/1) ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Πειραιά. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο γήπεδο του Πανελευσινιακού κατά την παραμονή της ΑΕΛ στην Αθήνα.

- Εκνευρισμένος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου ο Κενάν Μπαργκάν που έγινε αλλαγή μόλις στο 6', ελέω της αποβολής του Γκοΐκοβιτς.

- Παγωμάρα στο τέρμα της ισοφάρισης της ΑΕΛ με τον Μίλος Ντέλετιτς, τόσο στον κόσμο των γηπεδούχων, όσο και στους συναδέλφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της αθηναϊκής ομάδας.

- Συνομιλία και χαιρετισμό είχε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τον ανταποκριτή του site, o Μπάμπης Παναγούλης που ήταν ο μεταφραστής των δηλώσεων του Τζιανλούκα Φέστα.

- Συνομιλία με τους εκλεκτούς συναδέλφους Νίκο Παγκάκη και Διονύση Δεσύλλα που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, είχε ο ανταποκριτής του site, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Και οι δύο ήταν σκασμένοι με τη νέα απώλεια του «τριφυλλιού».

- Τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ σχολιάζαν οι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, αλλά και μετά την συνέντευξη Τύπου με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.

- Παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΑΕΛ μετά από οκτώ χρόνια στο ΟΑΚΑ και πιο συγκεκριμένα από τον Νοέμβριο του 2010. Και τότε η ΑΕΛ είχε αποσπάσει την ισοπαλία και μάλιστα με το ίδιο σκορ, ενώ στα άλλα δύο ματς που ακολούθησαν με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, οι αγώνες διεξήχθησαν στην ιστορική έδρα των «πράσινων» τη Λεωφόρο.

- Την αρνητική παράδοση έσπασε η ΑΕΛ καθώς από την ισοπαλία που προαναφέραμε μέχρι και τη χθεσινή, ακολούθησαν επτά διαδοχικές ήττες στην Αθήνα σε παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και μάλιστα με αρνητικό ρεκόρ τερμάτων 1-23.

- Στην ιστορία έχει περάσει ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και της Εθνικής μας ομάδας Κώστας Κατσουράνης. Γιατί; Γιατί αποτελεί τον τελευταίο Έλληνα παίκτη που σκόραρε σε παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΑΕΛ. Ήταν την σεζόν 2009-2010 όταν στο 4-0 της ομάδας του σκόραρε το δεύτερο τέρμα. Από τότε μέχρι και σήμερα έχουν σημειωθεί έντεκα τέρματα, οκτώ από παίκτες του Παναθηναϊκού, τρία από παίκτες της ΑΕΛ και όλα από ξένους ποδοσφαιριστές!!!.

- Πέρσι ο Παναθηναϊκός έπαιζε με εννιά παίκτες και νίκησε 2-1 στο ματς της Λεωφόρου. Φέτος η ΑΕΛ ήταν με δέκα και πέτυχε το στόχο του θετικού αποτελέσματος. Φαίνεται το 'χει η μοίρα σε αυτά τα ματς να φεύγει χαρούμενη η ομάδα που αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο.

- Άνετο και υπερσύγχρονο το ΟΑΚΑ που παρέχει όλες τις ανέσεις στους εκπροσώπους του τύπου να κάνουν την δουλειά τους. Το athleticlarissa.gr ευχαριστεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον υπεύθυνο επικοινωνίας της αθηναϊκής ομάδας, Σταμάτη Γαρρή για την φιλοξενία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ