Βαθμολογία

Η θέση Βαρούχα για τον διαιτητή στο Παναθηναϊκός - ΑΕΛ

Για τις αμφισβητούμενες φάσεις των αναμετρήσεων της 18ης αγωνιστικής αναφέρθηκε ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο κ. Βαρούχας στην αναφορά του για το Παναθηναϊκός - ΑΕΛ είχε τα παράπονα του για τον ρέφερι Ιωάννη Παπαδόπουλο για τον οποίο αναφέρει ότι υπάρχει τράβηγμα του Ζίζιτς στον Μακέντα, ωστόσο δεν μπορεί να κάνει τον μάντη όπως είπε για να ξέρει τι έδωσε ο διαιτητής στη φάση αυτή καθώς η επαναφορά της μπάλας έγινε σαν φάουλ.

Πραγματικά στη φάση αυτή τα έκανε σαλάτα όπως είπε, ενώ για την φάση στα πρώτα δευτερόλεπτα ανέφερε ότι σωστά δόθηκε πέναλτι και κόκκινη κάρτα, ενώ για την φάση του 50' και το κράτημα του Καρανίκα στον Κουρμπέλη ανέφερε ότι σωστά δεν δόθηκε πέναλτι. Πάντως με τα λεγόμενα του ουσιαστικά μιλά για αλλοίωση αποτελέσματος στη φάση Μακέντα.

Αναλυτικά η θέση του κ. Βαρούχα:

Παναθηναϊκός - ΑΕΛ: «Στο πρώτο λεπτό ο Γκοΐκοβιτς σπρώχνει τον αντίπαλο και σωστά ο Παπαδόπουλος καταλογίζει πέναλτι και δίνει κόκκινη κάρτα. Στο 50’ υπάρχει ένα στιγμιαίο κράτημα του Καρανίκα στον Κουρμπέλη και νομίζω πως η άποψη του διαιτητή να μην δώσει πέναλτι ήταν σωστή. Στο 87’ υπάρχει διεκδίκηση της μπάλας εντός περιοχής από πολλούς παίκτες και μετά το γύρισμα του Κουλιμπαλί υπάρχει τράβηγμα στον Μακέντα. Μετά δεν γίνεται επαναφορά από το άουτ, αλλά μεταξύ μικρής και μεγάλης περιοχής. Δεν μπορώ να κάνω τον μάντη για να ξέρω τι έχει δώσει ο Παπαδόπουλος. Βλέπω όμως ότι η μπάλα χτυπήθηκε σαν φάουλ και όχι σαν κάτι άλλο. Έβγαλε αμηχανία ο Παπαδόπουλος. Αν έχει δώσει φάουλ, η φάση του Μακέντα είναι ως μη γενόμενη. Ο Παπαδόπουλος εκεί τα έκανε σαλάτα και μας μπέρδεψε όλους».