Βαθμολογία

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη για την ΑΕΛ Κ19

Σε συνεχή ανοδική πορεία βρίσκεται η ΑΕΛ Κ19 και αυτό φάνηκε και την Κυριακή (20/1) το μεσημέρι στο στάδιο Αλκαζάρ, όπου η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη επικράτησε του Άρη με σκορ 2-1 για την 17η αγωνιστική του οικείου πρωταθλήματος της Super League.

Ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερη έκταση για τους ιδιαίτερα εξελίξιμους παίκτες της ΑΕΛ. Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 7’ ύστερα από ασίστ του πολύ καλού Μαλάκου και πλασέ του Πινακά (1-0). Ο Ζιάκας στο 39’ με πλασέ έκανε το 2-0 από μακρινή μπαλιά του Μπάμη που έδειξε γι’ ακόμη μία φορά την αξία του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ θα μπορούσε να είχε σκοράρει ξανά, αλλά δεν μετουσίωσε τις ευκαιρίες που είχε σε γκολ. Σε κάθε περίπτωση η εικόνα της ομάδας ήταν άκρως ενθαρρυντική. Το μόνο που κατάφερε ο Άρης ήταν να μειώσει στο 63’ για το τελικό 2-1.

ΑΕΛ (Γιάννης Τσακμακίδης): Μισυρλής, Μαλάκος, Φουρκιώτης Χ., Τάρτας, Δημητρακούδης, Μπάμης, Δάκτυλας, Καμπέρης, Πινακάς, Ζιάκας, Ζαχαράκης.

Αλλαγές πέρασαν οι: Μαλούσι, Διγκόζης, Χαλάτσης.

Άρης (Πασχάλης Μελισσάς): Μπαταλάμας, Καλλίδης, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Ψωματάκης, Λάσκοφ, Χατζηπιρπιρίδης, Μπαλικτσής, Βαβλιάκης, Κοντοπούλης.

Αλλαγές πέρασαν οι: Τσαπικούνης, Αξινιάρης, Σιούτας.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Δεδικούσης, Μπουρονίκος (Λάρισας).