Βαθμολογία

Στην Α' ΕΠΣΑΝΑ πρώην παίκτης της ΑΕΛ

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, που ενέταξε στο δυναμικό του έναν παίκτη με τεράστια εμπειρία από τη Β’ Εθνική, παίκτης που έχει αγωνιστεί και στην ΑΕΛ.

Ο λόγος για τον 34χρονο κεντρικό αμυντικό Γιώργο Καρακώστα, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα των Αγίων Αναργύρων στη Γ’ Εθνική και τώρα θα αγωνίζεται με την ομάδα της Ανατολικής Αττικής στην πρώτη τοπική κατηγορία του εκεί πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Καρακώστας αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΛ σε μία δύσκολη περίοδο, την σεζόν 2013-2014, που οι «βυσσινί» αγωνίστηκαν στη Γ' Εθνική όπου και άνετα κέρδισαν την άνοδο. Ο Έλληνας στόπερ αγωνίστηκε σε 19 ματς με την Βασίλισσα του θεσσαλικού Κάμπου.

Παίκτης που έχει ...φάει με το κουτάλι της γήπεδα της Football League και πέραν της ΑΕΛ έχει πανηγυρίσει άνοδο, στη Super League, την σεζόν 2008-2009 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την σεζόν 2010-2011 με την Δόξα Δράμας, χωρίς όμως να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία.

Έχει παίξει επίσης στη Β' Εθνική σε Ηλυσιακό, Εθνικό, Καλλονή και Πανσερραϊκό, ενώ στη Γ' Εθνική έχει αγωνιστεί με την Κηφισιά, όπως και στους Αγίους Αναργύρους, από τους οποίους αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου.

Τη μεταγραφή αυτή, που πραγματοποιήθηκε μετά από συντονισμένες ενέργειες του Αντώνη Φώσκολου, ολοκλήρωσαν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, Νίκος Αξιώτης και ο αντιπρόεδρος της ομάδας Νίκος Μακρής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου:

«Μεγάλη κίνηση με Μακρή! Η ομάδα μας έριξε ακόμη μία… βόμβα στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ, καθώς σήμερα ολοκλήρωσε μια πολύ δυνατή μεταγραφή. Συγκεκριμένα, τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φοράει τη νέα σεζόν ο Γιώργος Καρακώστας, ένας ποδοσφαιριστής που έχει πάνω από 150 συμμετοχές στη Β’ Εθνική και πολλές εμπειρίες από τη Γ’ Εθνική! Ο Καρακώστας έχει παίξει στη Β’ Εθνική με τις φανέλες των Ηλυσιακού, ΠΑΣ Γιάννινα, Εθνικού, Δόξας Δράμας, Καλλονής, Πανσερραϊκού, Λάρισας, ενώ έχει παίξει και στη Γ’ Εθνική με Αναγέννηση Άρτας, Κηφισιά, Απόλλων Σμύρνης και τελευταία τους Αγίους Αναργύρους».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας μας, ο Γιώργος Καρακώστας ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Αξιώτη, τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Μακρή, τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Αντώνη Φώσκολο και τον επίτιμο πρόεδρο Κοσμά Λεπατατζή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και τον τρόπο που με προσέγγισαν. Αυτό που θα υποσχεθώ από την πλευρά μου είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της!».