Βαθμολογία

Flashback στους αγώνες κυπέλλου ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης (video)

Πρώτο ματς για την ομάδα της ΑΕΛ στο νέο έτος 2019 με τους «βυσσινί» να υποδέχονται αύριο (9/1 17:15) τον Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την φάση των «16» του θεσμού.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά και θα επιδιώξει τη νίκη κόντρα στους Αρκάδες, ει δυνατόν και με «καθαρό» σκορ προκειμένου να έχει τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς. Από την άλλη οι Πελοποννήσιοι του Γιώργου Παράσχου θα προσπαθήσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα να βάλουν τις βάσεις πρόκρισης στην οκτάδα.

Το athleticlarissa.gr πιστό στα αφιερώματα του στα μεγάλα γεγονότα της ΑΕΛ και όχι μόνο, σας παρουσιάζει τις προηγούμενες φορές που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δυο ομάδες στο κύπελλο σε παιχνίδια με γηπεδούχο την ομάδα της ΑΕΛ, όπως δηλαδή θα συμβεί και αύριο στο AEL FC ARENA.

Συνολικά οι δυο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες δύο σεζόν στο θεσμό, με τα παιχνίδια στο σύνολο τους να είναι τέσσερα, καθώς και τις δύο σεζόν ήταν σε νοκ-άουτ φάσεις με διπλά παιχνίδια. Η ΑΕΛ δεν έχει την παράδοση με το μέρος της καθώς έχει αποκλειστεί και τις δύο φορές από τους Αρκάδες. Αγωνιστικά στα δύο παιχνίδια οι Λαρισαίοι έχουν μία ισοπαλία και μία ήττα με τέρματα μηδέν υπέρ και τρία κατά.

Δύο τα παιχνίδια λοιπόν με το πρώτο να είναι την σεζόν 2012-2013 και πιο συγκεκριμένα για την φάση των «32» του θεσμού με το τελικό 0-0 να αφήνει ανοικτή την υπόθεση πρόκριση για τη ρεβάνς στην Τρίπολη. Η δεύτερη συνάντηση τους την σεζόν 2015-2016, για τους «16» αυτή τη φορά με τον Αστέρα να επικρατεί 3-0 και να σφραγίζει την πρόκριση στα προημιτελικά κόντρα σε μια ΑΕΛ που είχε στραμμένο το νου της στο πρωτάθλημα και την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά η προϊστορία των αναμετρήσεων ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης στο κύπελλο:

Σεζόν 2012-2013: Φάση των «32», 12/12/2012 ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης 0-0

">http://

Σεζόν 2015-2016: Φάση των «16», 05/01/2016 ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης 0-3

">http://

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ