Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν την έναρξη του 2ου τουρνουά στη μνήμη του Γιώργου Μητσιμπόνα.
Πρώτος μίλησε ο προπονητής του Οικονόμου Τσαριτσάνης Γιώργος Καλτέκης: Καλωσορίζω τις ομάδες που μας τιμούν με την παρουσία τους στο δεύτερο τουρνουά του μακαρίτη Γιώργου Μητσιμόνα, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΑΕΛ και ΠΑΕ Τύρναβος. Είναι απόφαση της διοίκησης και χρέος απέναντι στον μεγάλο αυτό ποδοσφαιριστή να καθιερώσουμε αυτό του τουρνουά. Βέβαια συμπίπτει το φετινό τουρνουά με ένα πανηγυρικό χαρακτήρα καθώς η ομάδας ανέβηκε στη Γ’ Εθνική και πιστεύω ότι σαν ντόπιος που ήταν ο Γιώργος Μητσιμπόνας θα ζήλευε πραγματικά τις επιτυχίες της μικρής αυτής κωμόπολης που κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια να ανέβει σε επαγγελματική κατηγορία.
Αυτό το τουρνουά πλέον για μας είναι θεσμός αυτή ήταν η λογική της διοίκησης από το ξεκίνημά του και κάθε χρόνο αυτή την εποχή με τις ομάδες που φόρεσε τη φανέλα τους που είναι η Λάρισα, ο ΠΑΟΚ, ο Τύρναβος, η Τσαριτσάνη και ο Ολυμπιακός εναλλάξ ανάλογα με τις υποχρεώσεις τους θα γίνεται αυτό το τουρνουά. Καλωσορίζω και πάλι τις ομάδες και πιστεύω ότι θα δοθεί η δυνατότητα στο κόσμο να δει ένα ποδοσφαιρικό θέαμα γιατί δεν υπάρχει σκοπιμότητα και αυτό το έχει ανάγκη ο κόσμος μέσα στη γενικότερη κρίση που υπάρχει στην κρίση αξιών και στην οικονομική κρίση.
Μιχάλης Ζιώγας (Προπονητής Τυρνάβου): Είμαι πολύ συγκινημένος βλέποντας τους γονείς του Γιώργου. Για μας ήταν κάτι παραπάνω από απλός συμπαίκτης φίλος αδερφός. Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τη μνήμη του. Θα ήθελα αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια πως δεν τον ξεχνάμε ποτέ. Χρόνια πολλά καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους.
Χρήστος Καπελιάνης (Προπονητής ΑΕΛ): Θα ήθελα εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΛ να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους ανθρώπους του Οικονόμου Τσαριτσάνης για την διοργάνωση δεύτερης συνεχόμενης χρονιάς ενός τόσου σημαντικού τουρνουά όπως αυτού στη μνήμη του Γιώργου Μητσιμπόνα. Έχουμε τιμή ως ομάδα και υποχρέωση να παραβρισκόμαστε όπου και όποτε διοργανώνεται τέτοιο τουρνουά γιατί θεωρούμε παίκτες και μορφές σαν τον Γιώργο Μητσιμπόνα δύσκολα περνάνε από τα Ελληνικά γήπεδα. Και είμαστε υποχρεωμένοι έστω για 90 ή 180 λεπτά να αποτίσουμε ένα φόρο τιμής σε αυτό τον άνθρωπο και αθλητή. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να συγχαρώ τον Οικονόμο για τη φετινή του επιτυχία να ανέβει στη Γ’ Εθνική. Να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου ότι το καλύτερο στην προσπάθειά του την επόμενη χρονιά. Τέλος να ευχηθώ σε όσους παραβρεθούνε, όσους αγωνιστούνε και σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.
Νίκος Κολομπούρδας (Προπονητής ΠΑΟΚ): Εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Τσαριτσάνης που μας δίνουν τη δυνατότητα να τιμήσουμε τη μνήμη ενός μεγάλου αθλητή του Γιώργου Μητσιμπόνα ο οποίος πέρασε και από τη δική μας ομάδα. Θέλω να ξέρεται ότι από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το τουρνουά θα από την ομάδα μας δεν τέθηκε ούτε δευτερόλεπτο ότι θα πρέπει να είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τη μνήμη του τόσου σπουδαίου ποδοσφαιριστή. Ιδιαίτερα συγκινητικό που βλέπω για πρώτη φορά τους γονείς του. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι βλέπω ένα καταληκτικό γήπεδο όμως δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι σήμερα, απλά αυτό που μας ενδιαφέρει σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι η συμμετοχή.
Παντελής Μητσιμόνας (Πατέρας Γιώργου): Θα ήθελα να ευχαριστήσω σε όλους όσους συνέβαλαν στο να γίνει αυτή η εκδήλωση και δείχνουν με αυτό τον τρόπο ότι δεν ξεχνάνε και τιμάνε του Γιώργο Μητσιμόνα. Να ευχαριστήσω τις ομάδες ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Τύρναβο και Οικονόμο τους προέδρους της Τσαριτσάνης Αχιλλέα Μητσιμπόνα και του Οικονόμου Γιάννη Τόλλιου και να τον συγχαρώ που κάθε χρόνο ανεβάζει τον Οικονόμο μια κατηγορία παραπάνω. Εύχομαι υγεία και χαρά και καλό Πάσχα.
Γιώργος Μπαμπάλης (Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων): Εκ μέρους της διοίκησης του Οικονόμου θα ήθελα να καλωσορίσω με τη σειρά μου τις ομάδες που μας τιμούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Την ΑΕΛ, τον ΠΑΟΚ και τον Τύρναβο και να τους ευχηθώ καλούς αγώνες. Όλα γίνονται για να τιμήσουμε τον αείμνηστο φίλο και για λίγο συμπαίκτη Γιώργο Μητσιμπόνα που μεγαλώσαμε μαζί. Εύχομαι να πάνε όλα καλά Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.
Τσαριτσάνη: Χρήστος Γκατζούλης