Βαθμολογία

Κλείνει Τζαμάλ Σμιθ ο Ερμής Αγιάς

Ο 26χρονος φόργουορντ είναι στην Λάρισα και αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Λευκορώρου, Γιαουχένι Μπελιάνκου, ο οποίος δεν έπεισε. Ο Τζαμάλ Σμιθ αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Λευκορώρου, Γιαουχένι Μπελιάνκου (ήρθε, αλλά δεν έπεισε και το διαζύγιο ήταν αναπόφευκτο ανάμεσα στις δυο πλευρές) στον Ερμή Αγιάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του το «www.thessaliatv.gr».

Η ιστοσελίδα ανέφερε μάλιστα ότι η ομάδα όχι απλά έχει καταλήξει στον Τζαμάλ Σμιθ, αλλά ο παίκτης είναι ήδη στην Λάρισα για να δοκιμαστεί από τον Στέφανο Πέρκο κι αν τον πείσει θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Θεσσαλούς.

Ο 26χρονος Αμερικανός φόργουορντ (1.97μ.), που έχει ολλανδικό διαβατήριο, είναι απόφοιτος του Κολεγίου Chattanooga State. Εχει περάσει από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες και έχει παίξει σε πολλά πρωταθλήματα της Α1 όπως στο Βέλγιο (Cuva Houthalen-Helchteren) και στην Ολλανδία (Den Helder), ενώ έχει περάσει και από το κινέζικο πρωτάθλημα.

Ο παικτης πέρσι έπαιζε στην 4η Κατηγορίας της Ιταλίας με τη Μπαρλέτα. Ο Τζαμάλ Σμιθ ήταν ο μεγάλος ηγέτης της ιταλικής ομάδας. Οι αριθμοί του το δείχνουν αυτό με παραστατικό τρόπο. Ο 26χρονος φόργουορντ έπαιξε  26 ματς με την ομάδα και είχε μέσο όρο 23 πόντους. Μάλιστα στο ματς με την Μπάρι… πήρε φωτιά και ήταν ασταμάτητος, καθώς πέτυχε 39 πόντους!