Βαθμολογία

Αντωνίου: «Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα μέσα στη μεγάλη περιοχή»

Χωρίς νίκη στα φιλικά παραμένει η ΑΕΛ, όμως ο Σωτήρης Αντωνίου παραμένει αισιόδοξος, αν και στάθηκε στο πρόβλημα που έχει η ομάδα του μέσα από τα αντίπαλα καρέ. «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο δοκιμάσαμε κάτι διαφορετικό, στα τρία προηγούμενα παιχνίδια είχαμε ένα εμφανές πρόβλημα, όσον αφορά στην επιθετική λειτουργία. Χρησιμοποιήσαμε ένα διαφορετικό σχηματισμό 4-2-3-1, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, αν και στα πρώτα δέκα λεπτά η ομάδα δεν μπήκε καλά μέσα.

Νομίζω όμως ότι με την πάροδο του χρόνου είχαμε την κατοχή της μπάλας, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις, περισσότερο από άλλη φορά, όσον αφορά την επιθετική λειτουργία, παρόλα αυτά φαίνεται πως είναι εμφανές ότι αντιμετωπίζουμε πρόβλημα μέσα στη μεγάλη περιοχή και είναι κάτι το οποίο πρέπει να το λύσουμε. Τώρα όσον αφορά για το δεύτερο ημίχρονο, έπαιξε μια άλλη ενδεκάδα, με πολλά νέα παιδιά. Νομίζω ότι στην φάση του γκολ ήταν μια άτυχη στιγμή, όσον αφορά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και χάσαμε 1-0», είπε για το χθεσινό 1-0 που έχασαν οι «βυσσινί» από τη Λαμία.

Και συνέχισε. «Κρατάω την καλή εμφάνιση των μικρών ποδοσφαιριστών στο δεύτερο ημίχρονο και ότι πρέπει να βελτιώσουμε πάρα πολλά πράγματα για να μπορέσουμε να έχουμε μια πάρα πολύ ανταγωνιστική ομάδα».