Βαθμολογία

Λαμία – ΑΕΛ 1-0

Το Σάββατο (28/7) στο ΔΑΚ Λαμίας η τοπική ομάδα αναμετρήθηκε με την ΑΕΛ σε ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Ντένις Επστάιν στο δεύτερο ημίχρονο.

Πρώτη καλή φάση για τον ΠΑΣ Λαμία, όταν στο 2΄Επσταίν εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά ο Αναστασιάδης έπιασε την κεφαλιά αλλά πρόλαβαν και έδιωξαν οι αμυντικοί της ΑΕΛ.

Στο 5΄ο Επστάιν πέρασε από τα αριστερά έβγαλε την σέντρα στον Καραγκούνη ο οποίο έκανε την ντρίπλα αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ από το τέρμα του Σουλούκου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπλάζιτς πήρε την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο, δοκίμασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στη συνέχεια ήταν η σειρά της ΑΕΛ όταν ο Πίτι πήρε την μπάλα εκτός περιοχής έκανε το σουτ αλλά ο Μελίσσας μπλόκαρε χωρίς κανένα πρόβλημα. Στο 26΄ο Βασιλαντωνόπουλος έκανε το σουτ από τα δεξιά εκτός περιοχής, μπήκε στην πορεία της μπάλας ο Τσούκαλος όμως δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή.

Ένα ακόμη σουτ για τη Λαμία, στο 40΄ο Επστάιν πήρε ωραία την μπάλα έφτασε εκτός περιοχής όμως το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Σουλούκος. Στο 55΄ο Βάντερσον έκανε το πλάγιο σουτ από τα αριστερά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 59΄ο ΠΑΣ Λαμία άνοιξε το σκορ, όταν ο Μπερτόλιο έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς της ΑΕΛ, ο Μπούτνικ δεν πρόλαβε να σουτάρει αλλά ήρθε ο Επστάιν σαν «τρέιλερ» και έκανε το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα η Λαμία με τον Βασιλαντωνόπουλο μπήκε στην μεγάλη περιοχή έκανε το πλασέ αλλά ο Γκέκας έκανε εντυπωσιακή επέμβαση και κράτησε το 1-0. Στο 71’ ο Πινάκας από τα δεξιά έκανε την σέντρα αλλά ο Σαχίτι έπιασε το γυριστό όμως η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο 88΄μεγάλη ευκαιρία για τον Μπούτνικ και τη Λαμία όταν ο Παπαργυρίου από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα ο Ουκρανός βρέθηκε στην πορεία της μπάλας ολομόναχος αλλά δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.  Η ΑΕΛ στα τελευταία λεπτά του αγώνα προσπάθησε να απειλήσει όμως δεν στάθηκε τυχερή και ουσιαστική.

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Βάντερσον, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Καραγκούνης, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Επστάιν, Τσούκαλος,

Αναπληρωματικοί: Σαράνοβ, Παπαργυρίου, Δημούτσος, Μπερτόλιο, Κωστίκας, Ρόμανιτς, Μπούντικ, Λαμπρόπουλος, Κάτσικας, Κόλλας, Καπαγιαννίδης.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Σουλούκος, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Χούμπτσεφ, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι, Σαχίτι, Φρίουι.

Αναπληρωματικοί: Γκέκας, Μόρας, Γρομιτσάρης, Γκοϊκοβιτς, Πέτροβικ, Κάσσος, Χαλάτσης.

Στοιχεία και φωτογραφίες από το lamiasports.com