Βαθμολογία

Το όνομα του Πετρόπουλου στο τραπέζι...

Μπορεί να μην είναι προτεραιότητα για την ΑΕΛ μία κίνηση μεσοεπιθετικά αυτή τη στιγμή, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Για την ακρίβεια τα πρώτα φιλικά έδειξαν ότι ίσως χρειαστεί η προσθήκη φορ περιοχής και γι’ αυτό σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, εξετάζεται η λύση του Αντώνη Πετρόπουλου.

Ο 32χρονος φορ έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό του Πλατανιά και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Στους Χανιώτες αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν που μας πέρασε και είχε οκτώ συμμετοχές και δύο γκολ. Είχε ξεκινήσει τη σεζόν στη Δόξα Δράμας με πέντε συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απόκτηση τουλάχιστον ενός τερματοφύλακα και ενός αριστερού μπακ. Υπενθυμίζεται πως Κασάδο και Παπαφώτης δεν θα συνεχίσουν, ενώ προς αποχώρηση είναι και οι Θεοδωρόπουλος και Σαφαρίκας. Αντικαταστάτης του Λαρισαίου κίπερ φαίνεται πως θα είναι ο Χατζίζι Ιρανός τερματοφύλακας που έχει αγωνιστεί με την εθνική του ομάδα στο Μουντιάλ του 2014 και αγωνίζονταν στην Σούνσβαλ ομάδα της Σουηδίας από όπου έμεινε ελεύθερος.