Βαθμολογία

Χωρίς νικητή και γκολ το δεύτερο φιλικό της ΑΕΛ

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε το φιλικό ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την ΑΕΛ, που διεξήχθη την Κυριακή (22/7) στο Καρπενήσι. Το Κυριακάτικο φιλικό που έγινε στο Καρπενήσι ήταν το 4ο ομάδων Super League και είχε τον περισσότερο κόσμο, αφού παρακολουθήθηκε από περίπου 200 θεατές.

Για ακόμη ένα φιλικό της ΑΕΛ ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στις κερκίδες του αθλητικού κέντρου παρακολουθώντας το ματς με τους παράγοντες του Λεβαδειακού Λάμπρο Μπαλόκα και Δημήτρη Φαράντο.

Οκτώ λεπτά πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Μπασέμ Μόρσι πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω τραυματισμού και την θέση του πήρε ο νεαρός Δημήτρης Πινακάς. 

Οι δύο ομάδες πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας και αναμετρήθηκαν μεταξύ τους χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Παρά το «στείρο» σκορ, ωστόσο, η αναμέτρηση δεν ήταν «φτωχή» σε θέαμα καθώς υπήρξαν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Εκείνο που έχει σημασία πάντως είναι ότι Άκης Μάντζιος και Σωτήρης Αντωνίου είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις δοκιμές τους και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους.

Από πλευράς ΑΕΛ οι: Πίτι, Βασίλης Παπαφώτης και Ζοζέ Μανουέλ Κασάδο έπαιξαν για πρώτη φορά με τα «βυσσινί». Μόνο η απόκτηση του τελευταίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Το φιλμ του αγώνα

32΄: Ο Χούμπτσεφ σέντραρε από αριστερά και η κεφαλιά του Φρίουι μπλοκαρίστηκε από τον Επασί.

33΄: Ο Σαβαντογκό έδωσε στον Σουμπίνιο, που σούταρε εκτός περιοχής χαμηλά άουτ από το δεξί δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

42΄: Ο Σουμπίνιο σέντραρε από αριστερά και η κεφαλιά του Ζησόπουλου πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι.

62΄: Ο Παπαφώτης έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και την κεφαλιά του Σαχίτι απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπάγιτς.

65΄: Ο Μαρκόφσκι σούταρε διαγώνια από καλή θέση άουτ από το δεξί δοκάρι του Γκέκα.

80΄:Ωραία απευθείας φάουλ του Πίτι έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

90΄: Ο Τσαμπούρης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και η προβολή του Λιάγκα έφυγε μόλις έξω από το αριστερό δοκάρι της ΑΕΛ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Επασί (46’ Μπάγιτς), Τσαμπούρης (60’ Λιάγκας), Βήχος (46’ Ντιόγκο), Χατζηλάμπρος, Όμο, Ζησόπουλος, Καθάριος (46’ Μπαστακός), Καραχάλιος , Σουμπίνιο (46’ Μητρόπουλος), Ιωαννίδης (46’ Μαρκόφσκι), Σαβαντόγκο (46’ Γιακουμάκης). 

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος (46΄ Γκέκας), Καρανίκας (46΄ Γκόλιας), Μόρας (46΄ Γρομητσάρης), Ζίζιτς (46΄ Φατιόν), Γκόικοβιτς (46΄ Παπαφώτης), Χούμπτσεφ (72΄ Πίτι), Μπάλλας (46΄ Κάσσος), Μιλοσάβλιεβιτς (59΄ Πινακάς), Πέτροβικ (46΄ Κασάδο), Μόρσι (37΄ λ.τρ Πινακάς, 46΄ Ντέλετιτς), Φρίουι (46΄ Σαχίτι).

Διαιτητική τριπλέτα: Χρυσαφόπουλος, Κολοκώτσιος, Μπύρος(ΕΠΣ Ευρυτανίας).