Βαθμολογία

Κούγιας: «Είναι σαφής παρεξήγηση»

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ χρέωσε σε παρεξήγηση τα όσα συνέβησαν χθες μεταξύ εκείνου και του ισχυρού άνδρα του Αρη. Τα καλύτερα για τον Θοδωρή Καρυπίδη είπε ο Αλέξης Κούγιας στο «Metropolis», αποδίδοντας σε παρεξήγηση τα όσα συνέβησαν χθες.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είναι σαφής παρεξήγηση. Είπα ότι στην ιδιοκτησία των ΠΑΕ υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν την αξιοπρέπεια τους και δε θα θυσιαστούν τις ομάδες τους. Εκτός του ΟΦΗ και του Άρη που δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης τους, πώς λειτουργεί. Θα τους δούμε σε συμπεριφορά φέτος στη Λίγκα και θα τον αξιολογήσουμε. Εγώ μιλάω για τη συμπεριφορά ιδιοκτητών. Τον Καρυπίδη τον γνωρίζω και συναντιόμαστε σχεδόν καθημερινά και μιλάμε για διάφορα θέματα. Τον συμπαθώ. Μιλήσαμε χθες κιόλας και του είπα να ζητήσει το ηχητικό ντοκουμέντο γιατί δε θέλω να χαϊδεύω αυτιά αλλά και να μην αδικώ κανέναν άνθρωπο».

Για το φιλικό του Άρη με τη ΑΕΛ: «Ναι, θα γίνει κανονικά το φιλικό».

Για τα τηλεοπτικά: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο. Πέντε πάνω-πέντε κάτω, πάντα θα υπάρχουν κάποια προβλήματα τέτοια».