Βαθμολογία

Έχει δρόμο ακόμα… (PICS)

Η ΑΕΛ την Τρίτη (17/7) έδωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ματς που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου. Η ομάδα της Ηπείρου επικράτησε με σκορ 1-0 με σκόρερ τον Αλέξανδρο Νικολιά στο 9ο λεπτό. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Ο αγώνας έγινε παρουσία περίπου 100 θεατών. Το φιλικό είδε ο τεχνικός της Λαμίας Μπάμπης Τεννές.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: Χρήστος Γκατζούλης

Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν με γκολ του Νικολιά από ατομική ενέργεια του σκόρερ από πλάγια δεξιά, έπειτα από πάσα του Γιάκου. Στο δεύτερο 45λεπτο η ΑΕΛ ανέβασε στροφές αλλά δεν μπόρεσε να φέρει το φιλικό στα ίσια αν και στο ξεκίνημα του β’ μέρους σημείωσαν γκολ με τον Γκοΐκοβιτς, το οποίο ακυρώθηκε. Στο 62’ προβολή του Κάσου έφυγε άουτ. Σε γενικές γραμμές η ΑΕΛ έδειξε πως έχει δρόμο ακόμα και πως χρειάζεται να δουλέψει ακόμη περισσότερο.

Θετική σίγουρα η εικόνα της παρά το γεγονός ότι υπήρχε πολύ κούραση από όλους τους παίκτες κάτι λογικό. Η ομάδα έδειξε πως όσο περνούσε η ώρα γινόταν καλύτερη, υπήρχαν σωστές μεταβιβάσεις της μπάλας και γενικά η ΑΕΛ είχε καλή συνοχή στις γραμμές και ορθολογική ανάπτυξη. Στα πολύ θετικά στοιχεία η παρουσία των νεαρών Μπάμη, Πινακά και Νούσιου. Άφησαν υποσχέσεις οι Μπάλλας και Γρομητσάρης.

Το φιλμ του αγώνα

: Ο Γιάκος έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και ο Νικολιάς με δυνατό σουτ στην κλειστή αριστερή κλειστή γωνία του Σουλούκου σκόραρε το μοναδικό τέρμα του ματς (1-0).

32΄: Ο Πέτροβικ σούταρε από καλή θέση άουτ από το αριστερό δοκάρι του ΠΑΣ.

31΄: Σουτ του Ντέλετιτς από μακριά πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι.

56΄: Μακρινό σουτ του Λίλα από τα δεξιά πέρασε πάνω από την εστία της ΑΕΛ.

62΄: Ο Ντέλετιτς εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και η προβολή του Κάσσου πέρασε μόλις άουτ.

78΄: Ο Κούζικ σούταρε από καλή θέση λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.

85΄: Ο Κούζικ εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και την κεφαλιά του Σκόνδρα μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος.

91΄: Ο Κούζικ εκτέλεσε κόρνερ από ρ αριστερά και η κεφαλιά του Λίλα έφυγε άουτ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Γώγος, Κακόγκα, Σιόντης, Λιάσος, Νικολιάς, Παπαδόπουλος, Γιάκος, Ξύδας.
Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Περιστερίδης, Λουκίνας, Κούζικ, Κάστρο, τζημόπουλος, Τσικάρσκι, Πήλιος, Σκόνδρας, Λίλα, Μπουκουβάλας, Ντόλοβατς.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Σουλούκος, Καρανίκας, Χούμπτσεβ, Μόρας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Πέτροβιτς, Μόρσι, Ντέλετιτς.
Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Θεοδωρόπουλος, Σαχίτι, Γκοίκοβιτς, Γρομητσάρης, Κάσσος, Φρίου, Μπάλλας, Μπάμης, Πινακάς, Νούσιος, Φουρκιώτης, Χοτζάλι.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουρλός, Μπύρος, Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας).