Βαθμολογία

Μια νίκη μακριά από τον στόχο ο ΓΛ/Φάρος

Δύο αγωνιστικές έμειναν προκειμένου να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος της Basket League εκεί όπου ο ΓΛ/Φάρος δίνει την δική του μάχη για να παραμείνει στη κατηγορία.

Οι Λαρισαίοι έχουν δύσκολο πρόγραμμα καθώς θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη (9/5) στη Νεάπολη τον Ολυμπιακό, ενώ η αυλαία θα πέσει στις 13 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου με μια νίκη είναι σίγουρα σωμένη, ωστόσο όταν μιλάμε για τέτοια παιχνίδια η λογική λέει ότι δύσκολα θα πάρει η ομάδα νίκη. Αλλά αν σκεφτεί κανείς τα πόσα προβλήματα είχε η ομάδα, είναι άξια συγχαρητηρίων για την πορεία της.

Μια σεζόν που περιείχε αρκετές αντιξοότητες και με την αλλαγή διοίκησης υπήρξε σταθερότητα, άλλαξαν πολλά και γενικώς έγιναν κινήσεις προς την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία. Η ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί τη μία νίκη παραπάνω από Πανιώνιο και Κόροιβο προκειμένου να πετύχει το στόχο της.

Οι διοικούντες την ΚΑΕ βρίσκονται σε επαγρύπνηση, ενώ εγγυήση αποτελεί η παρουσία του κ. Σκουρτόπουλου στον πάγκο της ομάδας. Σίγουρα όπως είπαμε είναι δύσκολα τα ματς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με την διοίκηση να καλεί τον κόσμο να βρεθεί στη Νεάπολη για να στηρίξει την ομάδα στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Θυμίζουμε και την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΓΛ/Φάρος για τα εισιτήρια της αναμέτρησης στην οποία υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ, ενώ τα παιδικά εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ.

Αναλυτικά:

Γενική είσοδος 10 ευρώ

Τα παιδικά (έως 12 ετών) κοστίζουν 5 ευρώ.

Μπορείτε να προμηθεύεστε τα εισιτήρια του παιχνιδιού από τα Γραφεία του Γυμναστικού Λάρισας Μανωλάκη 9-11/ Γ' κτίριο 1ος όροφος από σήμερα έως την επόμενη Τρίτη από τις 10:00 έως τις 21:00. Και την Τετάρτη (ημέρα του αγώνα) από τα Γραφεία της ομάδας από τις 10:00 έως τις 14:00 και στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 15:00 έως την έναρξη της αναμέτρησης.