Βαθμολογία

Πήρε τον βαθμό η ΑΕΛ στα Γιάννινα (PICS)

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ στους "Ζωσιμάδες", σε μία αναμέτρηση που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και τελικά δεν είχε και καλό θέαμα.

Η ΑΕΛ είχε την πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης με τον Ντέλετιτς, όμως ο Βελλίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια, ενώ ο ΠΑΣ είχε δύο καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά, στο 11' με τον Τσικάρσκι και στο 13' με τον Νικολιά.

Αυτές ήταν και οι φάσεις του πρώτου 45αλέπτου, το θέαμα από εκεί και έπειτα ήταν κακό και δυστυχώς το μόνο που αξιοσημείωτο είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Χριστοφόρ Χούμπτσεφ.

Ο 22άχρονος Βούλγαρος αριστερός μπακ συγκρούστηκε με τον Μιχάλη Μπουκουβάλα, σε μία διεκδίκηση της μπάλας και πέφτοντας άτσαλα στο έδαφος έσπασε το χέρι του. Υπέστη μάλιστα διπλό κατάγμα, του τοποθετήθηκε εν συνεχεία γύψος στο νοσοκομείο και αύριο (Δευτέρα) θα γίνει η εκτίμηση για το αν θα μπει στο χειρουργείο και πότε.

Μετά το 6ο λεπτό η ΑΕΛ κατάφερε να απειλήσει ξανά στο 75', όταν ο Κρίζμαν έκανε καλή προσπάθεια στην περιοχή, έφερε την μπάλα στο δεξί, αλλά πριν πιάσει το σουτ πρόλαβε ο Μιχαήλ και την βρήκε όσο έπρεπε για να χαλάσει τα σχέδια του Κροάτη.

Η δεύτερη τελική των φιλοξενούμενων στο ματς ήρθε στο 82', με τον Ντέλετιτς να πιάνει το σουτ εκτός περιοχής, αλλά να αστοχεί, ενώ στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΣ... ξύπνησε και προσπάθησε να πάρει το ματς.

Στο 86' η τρομερή εκτέλεση φάουλ του Πέδρο Κόντε τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου, ο οποίος ήταν εκτός θέσης, όμως στο 87' απέκρουσε στην δεξιά του γωνία με το πόδι το κοντινό πλασέ του Νικολιά και στο 89' έδιωξε έπειτα από το γύρισμα του Πέδρο Κόντε από αριστερά.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη εμφάνιση του Κώστα Θεοδωρόπουλου στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς ο βασικός πορτιέρε των Λαρισαίων, Μλάντεν Μπόζοβιτς, ήταν τιμωρημένος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Λίλα (70' Γιάκος), Μανθάτης (58' Χαλκιαδάκης), Νικολιάς, Βιντάλ (81' Χέλκβιστ), Πέδρο Κόντε.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μασούρας, Γκόικοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Χούμπτσεβ (38' Μπάλλας), Αγκάνοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (71' Περόνε), Μλαντένοβιτς, Κρίζμαν, Ντέλετιτς (88' Καρατάσιος).