Βαθμολογία

Αντωνίου: «Μας αφήνει πικρία ο αποκλεισμός»

Στον τρόπο με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός με το τέρμα στο 94 στάθηκε με δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου. Ο Αγιώτης τεχνικός χαρακτήρισε κομβικές τις φάσεις με τους Κρίσμαν και Ντέλετιτς καθώς αν μια από αυτές είχαν γίνει γκολ θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Αντωνίου:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου καθώς έκαναν το απόλυτο ματς από πλευράς τακτικής αποδείξαμε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα και θεωρώ έπρεπε εμείς να έχουμε περάσει στο τελικό. Η ομάδα απέδειξε πόσο βαριά φανέλα έχει, είχαμε τις ευκαιρίες να προηγηθούμε απέναντι σε μια ομάδα που την είχαμε κλείσει καλά και ήταν το μοναδικό ματς που η ΑΕΚ δεν είχε τελική μέσα στη περιοχή.

Εμείς θα μπορούσαμε να προηγηθούμε στις φάσεις με τους Κρίσμαν και Ντέλετιτς και σίγουρα θα ήταν εντελώς διαφορετικά μετά. Δεν κλειστήκαμε, η ΑΕΚ στο τελευταίο λεπτό μας πίεσε αλλά και πάλι αυτό έγινε με στατικές φάσεις και χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία. Μας αφήνει πικρία ο αποκλεισμός στο 94 αλλά οι παίκτες μου τίμησαν και με το παραπάνω τη φανέλα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είναι νέα παιδιά, το μέλλον τους ανήκει και στο μέλλον θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν πάλι σε ημιτελικό».

Σε ερώτηση για το αν η εμφάνιση αποτελεί βάση για επιστροφή της ΑΕΛ σε υψηλότερες θέσεις είπε:

«Το είπα και πριν ότι η ΑΕΛ είναι μια ομάδα με αρκετά νεαρά παιδιά με πολύ μέλλον και είναι θέμα χρόνου να δημιουργηθεί και πάλι η μεγάλη ΑΕΛ, βέβαια πάντα είναι μεγάλη με τους τίτλους, τις συμμετοχές σε τελικούς και Ευρώπη».

Σε ερώτηση για το γκολ στο τέλος και αν μόνο έτσι μπορούσε να αποκλειστεί η ΑΕΛ σχολίασε:

«H ροή του ματς ήταν τέτοια που ελέγχαμε το ρυθμό η ΑΕΚ δεν είχε κλασικές φάσεις παρά μόνο στατικές, μας πίεσε η τύχη μερικές φορές δεν είναι με το μέρος σου, σήμερα έγινε αυτό που έγινε στο τέλος, αλλά η όλη πορεία μέχρι τον ημιτελικό είναι η αρχή για μεγάλες επιτυχίες».

Σε ερώτηση για το αν η ΑΕΛ έκανε νωρίτερα καλό παιχνίδι και έπαιρνε τη πρόκριση ανέφερε:

«Ο αγώνας κυπέλλου διαφέρει με αυτόν του πρωταθλήματος η ΑΕΛ είχε το σκορ υπέρ της από το πρώτο ματς και αν σήμερα ήμασταν πιο εύστοχοι θα μιλούσαμε για πρόκριση στο τελικό».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ