Βαθμολογία

To athleticlarissa πάει ΟΑΚΑ

Tο athleticlarissa εδώ και 15 χρόνια είναι δίπλα στις προσπάθειες των λαρισινών ομάδων, πόσω μάλιστα της ΑΕΛ που την Τετάρτη (18/4) στις 19:30 στο ΟΑΚΑ έχει ραντεβού για ακόμα μια φορά με την ιστορία.

Οι «βυσσινί» φέρονται αποφασισμένοι να κερδίσουν τη μάχη με την ΑΕΚ. Αναμφισβήτητα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως η ΑΕΛ είναι ομάδα που έχει στις τάξεις της παίκτες με εμπειρία, με ποιότητα και οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά πως αν αποκλείσουν τον αντίπαλό τους, όλη η Ελλάδα θα μιλάει γι’ αυτούς. Έχουν λοιπόν πολύ μεγάλο κίνητρο και το βέβαιο είναι πως επί ίσοις όροις θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και δεν θα επιτρέψουν στην ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της.

Σε αυτή την ιστορική ημέρα για την «Βασίλισσα» του κάμπου, η ιστοσελίδα μας θα καλύψει την αναμέτρηση με διπλή αποστολή. Οι Χρήστος Γκατζούλης και Αντώνης Ρηγανάκος θα είναι από νωρίς στο ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρουν όλα όσα θα γίνουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του ματς με αναλυτικά ρεπορτάζ, φωτογραφίες, παραλειπόμενα και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές…

Το athleticlarissa.gr πάντα παρών σε όλα τα παιχνίδια των «βυσσινί» στη φετινή πορεία τους στο κύπελλο από το πρώτο τους στις 20 Σεπτεμβρίου στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό μέχρι και το σημερινό επαναληπτικό ημιτελικό στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, καθώς μοναδικό παιχνίδι που δεν παρευρεθήκαμε ήταν αυτό της Ξάνθης.