Βαθμολογία

Με απουσίες η ΑΕΛ στη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Χωρίς τέσσερις παίκτες θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ η ΑΕΛ για τη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (18/4) στις 19:30.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τους τραυματίες, Ουάλας, Λεοζίνιο και Ρέντζα, καθώς και τον τιμωρημένο Φατιόν, οι οποίοι δεν βρίσκονται στην αποστολή των «βυσσινί», η οποία ανακοινώθηκε από τον Σωτήρη Αντωνίου την Τρίτη (17/4).

Οι δύο Βραζιλιάνοι της ΑΕΛ δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους, αν και συγκέντρωναν μέχρι πρότινος πιθανότητες να αγωνιστούν. Από την άλλη ο Ρέντζας μπορεί να είναι καλύτερα, ωστόσο κρίθηκε ότι είναι ακόμη ανέτοιμος. Τέλος, γνωστή, ήταν η απουσία του τιμωρημένου Φατιόν.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, λοιπόν, καλείται χωρίς αυτούς τους παίκτες να υπερασπιστεί το σκορ πρόκρισης που πήρε η ομάδα του στην Λάρισα με 2-1 και να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η αποστολή των «βυσσινί»: Μπόζοβιτς, Σουλούκος, Σαφαρίκας, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Μόρας, Γκόικοβιτς, Μπάλλας, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Ντέλετιτς, Περόνε, Κρίσμαν, Ναζλίδης και Μακρής.